dişi kuşum yuvalığa girmiyor

aytun88

Yeni Üyemiz
Adı
aytun
Soyadı
altuntaş
Merhaba abilerim ben aranıza yeni katıldım sorum olacaktı 2 yaşındaki dişi muhabbet kuşuma 1 ay önce 2 yaşında bir erkek muhabbet kuşu aldım birbirlerine alıştılar ve aynı kafese koydum sürekli öpüşüyorlar bende 2 hafta önce bir yuvalık taktım kafese dişi kuşum ilk hafta yuvalığın girişini kemirdi ama içeri girmiyor yuvalarına kalamar kemiği kafeste kum minarel taşı özle karışım mamada yaptım herşey var  durdukları oda sesiz tek başlarına duruyorlar acaba nerde hata yapıyorum? crazy

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
sessız odada kusların sesı cıkmaması normaldir kalabalık ortamda kuslar daha hareketlı olurlar

aytun88

Yeni Üyemiz
Adı
aytun
Soyadı
altuntaş
yavrulamaları için hareketli bir odayamı alıyım sesiz odada da sesleri çıkıyor ama dişi bir türlü yuvalığa girmiyor

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
kuslar kalabalık ortamda hareketlı olurlar. benım tavsiyem kalabalık odaya koyun rahatsız etmeyın yeter

aytun88

Yeni Üyemiz
Adı
aytun
Soyadı
altuntaş
Ozaman bizim çiftleri salona transfer ediyorum çiftleşmeleri için başka öneriniz varmidir

uozgul

Yeni Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Özgül
Aynı dert bende de var üretimhaneden aldığım jumbolarım önce ısı değişiminden tüye girdiler şimdide tüyleri bitmek üzere ama hala ses seda yok yanlarına ses yapsın diye komşunun erkek kuşunu getirdim 2 gün sabahları şen şakrak gittiler ama kuşu geri verince yine sessizliğe büründüler şimdi bol bol youtubeden muhabbet kuşu sesleri açıyorum 3 saat 10 saat falan ama bu seferde evdekiler arıza çıkartıyor ne yapacağımı şaşırdım ?