abilerim dişi kuşu daha alalı 3 gün oldu ama birşey gözüme takıldı hep mürekkep balığı kemiğini kemiriyor şuanda yarıladı bunun sebebi nedir (dişi kuş yaklaşık 8-9 aylık)
Benim tereddüt ettiğim şey kuşun 3 gün önce gelmiş olması aldığım yerde dişinin eşi vardı orda çiftleşmiş olabilir mi eğer orda çiftleşmişse benim erkek kuşum dişiyi besler mi şuanda öpüşüyorlar kavga felan yapmıyorlar dişide yavruluğa giriyor ?
sana tavsiyem senin erkeğini gidip kuşun eşiyle değiştirmen.aynı olay bnimde başıma geldi dişiyi aldım 1 hafta içinde 2 yumurta yaptı ama bnim erkek ikisinide kırdı kıskandığından dolayı.eski eşiyle değiştirince sorun ortdan kalktı şu an 5 yumurtası var ve her şey yolunda...
ahmet soruna cevabı daha önceki arkadaş vermiş zaten,kuşum daha önceki erkekle çiftleşmiş olabilirmi diye sormuşsun nerden bilebilirizki yanında degildikki.sorulara cevap alınmak isteniyorsa soruyu sormadan önce bir kez düşünüp sonra soralım.ya eski erkegi alıp yanına at veya şu an yanındaki erkekle bekleyip olacakları bizede aktar.