DİŞİ KUŞUM

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Ustalarım dişi kuşum nedense çok hareketsiz. Sadece 1 tüneğinde duruyor gün boyu. Arada diğerine geçip ballı krakerinden vs. yiyor. Ve dikkat ettim yemini pek yemiyor. Ballı krakerinde de pek bir değişme göremedim açıkçası. Ayrıca kuş geldiğinden beridir böyle yaklaşık 1 haftadır. Ama erkek maşAllah yerinde hiç durmuyor hep ötüyor. Zaten kızıştı kerata. Fakat dişinin kızışmasına daha var. Çifthaneye ayırdım Kemâl üstadın sözüne uyarak. Sadece saldığımda beraberler. Buna karşın 1-2 gündür saldığımda şöyle bir değişiklik gördüm; dişi önceden erkek ne kadar üzerine giderse gitsin bir şey yapmazdı. Birkaçtır şimdi gagasını açıyor vuracak gibi oluyor ..

Bunların nedeni nedir ?

Not: Oda sıcak, kuşların vitaminleri de eksiksiz ..

Saygılar ..

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
dişi tam kızışmamış, ve de o erkeği beğenmiyor. dişiyi bir salmaya atın yanınsa birkaç erkek, hangisini beğeniyorsa onunla çifte atın. ama önce erkeği kafesse koy ertesi gün dişiyi

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bizim aile de 2den fazlasını istemiyor :( Gerçi büyük sorun valide sultan ..

Ooy oy ben şimdi yakışıklı oğlumu vereceğim :(( Tüh.. :/ Dişiden çok güzel yavrular alırsın dediler diye dişiy vermiyorum sonucta ustalar diyor bunu :/ Neyse ben bugün yarın erkeği başka bir erkekle takas ediyorum :/

Peki kaç güne kızışır dişi ? Ben ikisi için de kızıştırıcıları nijer tohumu keçi boynuzu tozu tam gaz devam ..