Dişi Kuşuma Eş Aldım Yardıma İhtiyacım Var.

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
mercan kuşum spangle ve 1 yaşına yeni girdi iri bir yerli gibi... evcilleştiremedim diyebılırım.geçen hafta kızgınlık yumurtası yaptı 1 tane...2 gün önce pet shopa gıttım erkek kuşların arasına attık ama erkeklerın çoğu yavru yada kuçuk...hemen bır yeşil erkek geldi acayıp anlaştılar öpüşmeler felan hatta diğer erkekleri bızımkının yanına yaklaştırmadı bıle :)...ama 4-5 aylıktı...sonra bızımkının kafesıne ceresı baya koyu mavi keskın bakışlı mavi renkli irice yaşına girmiş bir kuş attık bende onu aldım çunku benımkı üreme dönemınde... aldığım kuşta hazır gorunuyor sağlıklı ve parlak...ama oyle opüşme felan yok yan yana duruyorlar erkek hiç ama hiç oralı değil tek takılıyo bazen çok yaklaştıkları zaman ufak didişmeler oluyor.bizimki erkekten korkuyo çok yanaşamıyo doğal olarak... bu erkek çok mu yaşlı? ne ypsam?

Uploaded with ImageShack.us

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
diğer fotolar açılıyor mu? ayrıca erkek tüy döküyor..sanırım tüy döküm zamanı gelmiş..acaba bu ilgisizliğinin sebebi olabılır mı?

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
erbay' Alıntı:
fotoların açılıyor
erkek çok mu yaşlı? bir şey daha....dişiyi 5-6 erkeğin olduğu bir salmaya atmıştık petshopta o dediğim 3-4 aylık erkekle acayıp öpüşmeler felan oldu acaba onu mu alsam? ama benım dışı 1 yaşına gırdı yenı

E

elaziz2316

Guest
      Volkan bey inşalalh çiftiniz anlaşır ve bol bol yavru alırsınız. Ben başka bir konuya değinmek istedim. Kafesdeki plastik tüneği çıkartınız. Zaten kafesiniz büyük değil. O yüzden tek ve ağaç tünek bence yeterli olacaktır. Onu da ortalayarak takarsanız iyi olur kanaatindeyim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Anlaştığını söylediğiniz kuşu alsaydınız daha iyi olacakmıştı. Bunlara anlaşmaları için ve erkeğin yeni ortamına alışması için zaman vereceksiniz

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
seymen_84' Alıntı:
petshopta o dediğim 3-4 aylık erkekle acayıp öpüşmeler felan oldu acaba onu mu alsam? ama benım dışı 1 yaşına gırdı yenı
  Volkan Bey, PetShopta kendi seçtiği kuşu alsaydınız. MuhabbetKuşları hisli ve seçici canlılardır..
  Yerinizde olsam; Koşa koşa PetShop'a giderdim..
  Benim 16 aylık dişi kuşumla 4 aylık erkek kuşum eşleşmişlerdi, Sıkıntısız Boy boy yavruları oluyor..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz beyinde dediği gibi değiştirme imkanınız varsa dişi kuşunuzun anlaştığı kuşu almanızda fayda var. Hem kuşum yaşlı olduğu düşüncesindende kurtulmuş olursunuz

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Senin erkek çok yaşlı değil yuvalık takılı kalsın 2 günde bir çok az mama koy yanlarına ki birbirlerini besleyip güven versinler beklemekten başka da çare yok
+1