Dişi kuşuma eş ve yeni kafes

sezgin ince

Üyemiz
Herkese merhaba,
Sonunda 2 yaşındaki dişi kuşuma haftasonu bir eş almayı düşünüyorum. (Kuşum bana biraz düşkün ve ev ortamındayım, üretimhane değil)
Öncelikli sorum, çifti koyacağım yeni kafesin fotoğrafını ekliyorum, sizce rahat ederler mi? (Tünekleri ahşap yapacağım)

Bir de kuşuma kuşçuya giderek eşini kendisine seçtireceğim, ancak erkek kuşun kızımdan daha küçük, (birkaç ay küçük olması ya da erkeğin 1 yaşında) olması sorun yaratır mı arkadaşlar? Çünkü kuşçudaki kuşların yaşı kızımın yaşı kadar değil, biliyorum.

Yeni kafese önce erkeği koymam, sonrasında dişiyi koymam gerek diye biliyorum.
Sizin de önerebileceğiniz başka şeyler varsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..
Şimdiden teşekkürler.

http://imageshack.us/photo/my-images/13/kafesss.jpg/

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kullandığınız kafes çiftler için uygun olur.
Alacağınız erkek muhtemelen dişiden küçük olacak bu sorun değil kızgın eşe hazır bi erkek seçmeye özen gösterin
Önce erkeği 1 hafta 10 gün sonrada dişiyi atarsanız sonuca daha çabul ulaşırsınız
Kolay gelsin

sezgin ince

Üyemiz
Çok teşekkürler...

Peki ya eşini seçerken bunu kolaylıkla anlayabilir myim? Sonuçta birçok kuşun bulunduğu bir kafese koyacağım kızımı. Hemen bir erkekle anlaşma sağlayıp seçebilir mi eşini?
Bildiğim kadarıyla birbirini kaşıma giib davranışlar sergiliyorlar, başka bir davranış şekli de var mıdır acaba?

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Bir üreticiden yerli üretim kuş almanızı tavsiye ederim sitemizde üreticilerden size yakın olanların uretimhanelerinde kendiniz gidip damadı seçin hayırlı cumalar

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sezgin ANIL' Alıntı:
Kullandığınız kafes çiftler için uygun olur.
Alacağınız erkek muhtemelen dişiden küçük olacak bu sorun değil kızgın eşe hazır bi erkek seçmeye özen gösterin
Önce erkeği 1 hafta 10 gün sonrada dişiyi atarsanız sonuca daha çabul ulaşırsınız
Kolay gelsin
+1