[DİŞİ KUŞUMDA ACEMİ][ BENDE ACEMİYİM:):)]

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Mrb. Ark. Benim İlk Defa Kuluçkaya Yatan Kuşum İçin Sizlere Biraz Sorum OLacak İzlinizle Benim İçinde İlk Aynı Zamanda.. Şuanda 5 Adet Yumurta Var İlk 3 Yumurtayı Kırdı Kırmasa 8 Olacaktı.

-Kuşun Altında Biraz Şişlik Var.(Yumurtada Dolayı Buyume OLdugunu Düşündüm Ama Emin Değilim)

-Kuşun Kuyruğu Sürekli Titriyor Nabız Atar Gibi

-Altındakı Tüylerinde Seyrekli Ve Azalma Var Biraz

-Dişi Nerdeyse Hiç Çıkmıyor Yuvadan

[Bunlar Normalmi? Anormalmi?.... Gereksiz Yere Konu Açmış Olduysam Özür Dilerim Acemiliğime Bağışlayın Onlar Benım İçin Çok Değerli Emin Olmak İstedim Herkeze Çok TeşekkürEderim

Tahir ÖZSOY

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
tüylerde seyrelme yuvadan çok az çıkma gibi durumlar doğal durumlar.yumurta sıkışması olduğunu kesin olarak düşünüyorsan ( ki ben öyle olmadığını düşünüyorum,çünkü yumurta sıkışmasında 1-2 saat içinde genelde kuş ölür) zeytin yağıyla kuşa yardımcı olbilirsin.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
2saatte kadar ölür diyorsunuz öyle bişe olsaydı şımdıye çoktan olmuştu en başından beri kuyruk o şekılde.... teşekkurederım ılgı ve alakanız için

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Acemi bir kuş için herşey normal. Yuvada kalmasıda... Yumurta tıkanması olacağını zannetmiyorum.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
anlattığınız herşey gayet normal, ilk kuluçka olduğu için fazla ümitlenmeyin derim beceremeyebilir ama 2. de daha iyi 3. de çok iyi olacağından eminim, üstelik birdaha kuluçkaya yatar mı yatmazmı endişelenmeyin çünkü bir kez başladımı birdaha asla durmaz :) iyi yavrular dilerim ...