Dişi kuşumda halsizlik var nedeni ne olabilir?

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
ben ilk defa böle bir şey görüyorum merak ettim bende acaba neyi var dengeside bozulmuş sanki kuşun geçmiş olsun mehtap hanım inş. en kısa zamanda iyileşir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Tünekte bile duramıyor artık dengesi iyice gitti ve o kadar zayıfladı ki hayvan kemikleri görünüyor göğsündeki kemik jilet gibi oldu veteriner anlamıyor bende bir iki şey denedim ama nafile. Doğru düzgün yemiyor içmiyor. Bende şaşırdım ne yapacağımı icon_wall icon_wall icon_wall

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
göğsü dediğiniz gibiyse muhtemelen kuruma hastalığı olmuştur

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Öyle olduğunu düşünüyorum ama kuruma birkaç hastalığın bir araya gelmesiyle oluşan duruma deniliyormuş tam teşhis yok bu yüzdende ne yapmalı bilmiyorum bir kaç şey denedim ama işe yaramadı.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu yazıyı okumuştum aslında ama burada bahsedilen Fungizone Flakon bu ilacı nereden bulabilirim acaba nette göremedim???

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
eczanelere sorun vardır belki ama bulunduğunuz ildeki ecza depolarında muhakkak vardır.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Eşime söyledim eczaneye soracak inşallah bulurda uygularız inşallah işe yarar. Kuş hasta olunca eşide yalnız kaldı mecburen başka çiftin yanına koydum eşini fazla kafes yok diye:(

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
çocuk şırıngası ile 2 damla baytrıl damlatın ağzına 15 dk sonrada viyaminli su verin umarım rahatlayacaktır.baytrili 7 gün uygulayın geçmiş olsun

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çiftlerdden birinin dişisi çok hareketli ve yaramaz bir kuştu ama son 5 gündür filan halsiz uyukluyor ve erkek kuşla ilgilenmiyor sebebi ne olabilir acaba ayrı bir kafeste gözlemlemek amacıyla ayırdım az önce acaba doğru bir yöntem olur mu? Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
benim kuşun birindede aynı sorun var kuş halsiz halsiz duruyor ama benim kuş tüyde ishal yok şuan itibariyle zayıflama yok sizin kuşun sonu ne oldu tüm yazıları okudum kuşun sonunu merak ettim öldümü iyileştimi benim kuşa biteral vermeye başladım ama bakalım kurtulacakmı ayrıca vitamin uyguladınızmı uyguladıysanız hangisinden verdiniz?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kuşum ölüyor sanırım :( Şuan yerde yatıyor kanadını filan tutamıyor :(( Çok moralim bozuk.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim ama şuanda can çekişiyor sanırım artık geçmiş olmayacak :(