Disi kusumdaki garipsel hareket nedir?

Mustafa sayar

Üyemiz
Arkadaslar cifti alali 4 gun oldu.Disi kustaki bu harekete anlam veremedim.Sallanarak kuyrugundan nefes alir gibi hizli hizli nefes alip veriyor.Sebebi ne olabilir...
https://youtu.be/VGhGqEOppr8

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kuş hareket ettikten veya uçuştuktan sonra mı halde yoksa sürekli bu şekilde mi, dişinin kanatları düşmüş, alt kısmı video da belli değil ama kuşta yumurta olabilir, tabi kuş yağlanmış da olabilir, kuşun keyfi yerindeyse biraz daha gözlemleyin, olmadı ilaç tedavisine başlarsınız...

Mustafa sayar

Üyemiz
Kus geleli 3 gun oldu.Ara ara yapiyor artik geldigi ilk gunku gibi sik yapmiyor.Yumurta oldugunu sanmiyorum kuyruk kismi dusuk degil birde kuslar 4 aylik civari.Kimileri yeni geldigi kortugu ve ortama alisik olmadigi icin kimiside astima yordu.Bir kac gun daha gozlemliyecegim bakalim artik gecermi devam edermi.Tesekkur ederim...

ahmetsinan

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet sinan
Soyadı
ustaoglu
Yuvalığın takılı durmasında fayda var bence, hayvan sağlıklı maşallah. (sert yabani yapıdakiler daha güçlü ve daha anaç olurlar)

Mustafa sayar

Üyemiz
ahmetsinan' Alıntı:
Yuvalığın takılı durmasında fayda var bence, hayvan sağlıklı maşallah. (sert yabani yapıdakiler daha güçlü ve daha anaç olurlar)
Tesekkur ederim.Kendinden yuvalikli pvc kavesi yaptiriyorum yarin elimde olacak insallah o kafesi alicam artik.Evde bebek olunca be kafesle sikinti oluyor...