Dişi Kuşumun Ceresi buz mavisine döndü neden? Bide Sağlıkları Nasıl

I3ySécReT

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
peker
Bide Bir Sorum daha olcak benim kuşlarım bir sefer çiftleştiler ve dişi folluğa giriyor ve o bir kereden sonra hiç çiftleşmediler ama dişi folluğa girip cıkıyor 15 gün oldu yumurta yoq sizce sorun ne olabılır

Resim
http://img827.imageshack.us/i/diin.jpg/

I3ySécReT

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
peker
Şimdi Açılıyor olması Lazım Tekrar Denerseniz Şimdiden Tesekkür ederim

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
evet şimdi açıldı
ceresinin mavi olması normal sağlıklarıda iyi ama o papağan kafesini önermiyoruz o kafesde m. kuşları kendini güvende hissetmez mutlaka 4 köşeli kafes kullanmanız gerek üretim yapmak istiyorsanız bu kafesde oda imkansız

I3ySécReT

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
peker
Kafese Folluk Takılı Folluk Takabiliyorum Ama Genelde dediğinizi Diyen Oluyor Ama folluk Takılı diyorum sorun yok o zaman diyorlar engin bey Yinede Tesekkür Ederim Dişinin ceresi mavi diye kısır felan diyordı bana o yüzden sordum

I3ySécReT

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
peker
Bide Bir Sorum daha olcak benim kuşlarım bir sefer çiftleştiler ve dişi folluğa giriyor ve o bir kereden sonra hiç çiftleşmediler ama dişi folluğa girip cıkıyor 15 gün oldu yumurta yoq sizce sorun ne olabılır

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KUŞLAR SABAH SAATLERİNDE EŞLEŞİR GÖRMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ DİŞİNİZ SAĞLIKLI İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SONUÇA ULAŞIRSINIZ

I3ySécReT

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
peker
fakat ilk çifleştiğinden bu zamana 15 gün geçti yumurtlamış olması gerekmezmi

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bende nadir üretim hanedeki kuşların çiftleşmesini görüyorum ama sorun yok  zamanı gelince yine çiftleşip yumurtlayacaktır