Dişi kuşumun gagasına bakar mısınız ?

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba,

Sanki mantar var gibi geldi bana ama tam olarak anlayamadım daha iyi bilen bir arkadaş varsa cevaplayabilir.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Seda hanım  merhaba, konu bir kaç gün önce açılmış, azalma yada çoğalma var mı burnunda ?

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Ali DİNÇ' Alıntı:
Merhaba,

Sanki mantar var gibi geldi bana ama tam olarak anlayamadım daha iyi bilen bir arkadaş varsa cevaplayabilir.
Umarım mantar değildir , cerenin kabuğu düştü, mantarda ki gibi bir beyazlaşma yok ... Teşekkürler ilginiz için ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Recep MANAY' Alıntı:
Seda hanım  merhaba, konu bir kaç gün önce açılmış, azalma yada çoğalma var mı burnunda ?
Ceresinde ki kahverengilik azalıyor , kuşu aldığım üreticiye sordum, olabilir dedi ... Umarım öyledir... İlginiz için teşekkürler ...

Burak366

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karanfil
benim kuşumda albino aynı durum benim kuşumda da gerçekleşti şuan ceresi beyaz hafif bir mavilik var sanırım kızışma dönemi geçmiş bana denildiğine göre inşallah bir şeyi  yoktur

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Cerede bir sıkıntı yok. Dönem dönem kahverengi ve beyaz arasında değişebilir. Kahverengilik geldiğinde üremeye uygun olduğu düşünülür.

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Burak KARANFİL' Alıntı:
benim kuşumda albino aynı durum benim kuşumda da gerçekleşti şuan ceresi beyaz hafif bir mavilik var sanırım kızışma dönemi geçmiş bana denildiğine göre inşallah bir şeyi  yoktur
Çok teşekkür ederim , keyfi yerinde , sizin de dediğiniz gibi bence :)

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Cerede bir sıkıntı yok. Dönem dönem kahverengi ve beyaz arasında değişebilir. Kahverengilik geldiğinde üremeye uygun olduğu düşünülür.
Çok sevindim , teşekkür ederim cevap için ... Keyfi yerinde çok şükür ... Kahveleşmesini beklicez artık :) ... İyi günler .

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Seda hanım bu durumlar zaman zaman dişi kuşlarda olabiliyor doğasında olan birşey yani kızgınlıkda denile bilir zamanla düzelir

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Durmuş KAYAOĞLU' Alıntı:
Seda hanım bu durumlar zaman zaman dişi kuşlarda olabiliyor doğasında olan birşey yani kızgınlıkda denile bilir zamanla düzelir
Çok teşekkür ederim cevabınız için, şimdi beyaz kaldı ceresi :) ... Yine değişecek gibi ...

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
bi bolgede ufak bir mantarlasma var gibi vazelin kullanın gecer
İki kuşuma da kullansam iyi olacak sanırım , ikisininde ceresi çok kuru görünüyor ... Umarım mantar değildir :(, bir kuşumu öyle mantar yüzünden kaybettim ... Şimdi bir krem vardı , o işe yarıyor diyorlar , yani tedavisi var değil mi mantarın ? Teşekkür ederim ilginize ...