DİŞİ KUŞUMUN GÖZ ÇEVRESİNDE SORUN VAR LÜTFEN YARDIM RESİMLİ

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Madem kuş hareketli yani gündüz uykusu halsizlik falan soğuk algınlığı durumu yok.Ortamda havadar.En son kafes temizliği kalıyor.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Emre CEYHAN' Alıntı:
Madem kuş hareketli yani gündüz uykusu halsizlik falan soğuk algınlığı durumu yok.Ortamda havadar.En son kafes temizliği kalıyor.
kardeş ne temızlıkte ne suda ne yemde 2 gune 1 su degısır yem uflenır tazelenır bugune kadar aynı bakımla hıc bole bırseyle karsılasmadm baska bir düşünce varmı?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kuşun kendi kendine hasta olma ihtimali varmı sence?Ben aylar oldu yavru hariç kayıp hatırlamıyorum kümesimde.Her gün suları 3 günde 1 mutlaka altları değişir.2 günde 1 suluk değiştirmek işi yarım yapmaktır bence.2 sene önce senin kuş gibi kaç tane kuşu alıp düzelttim bilemezsin.Artık hasta kuş almıyorum görsemde günahı sahibine.İnşallah düzelir kuşun.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bu resimlerden anladigim kadariyla kusta ornithosis baslangici var.baytril veya pantex holland firmasinin ornimix isimli ilaci tedavi eder.baytril % 10 kullanimi yarim litre suya yarim cc enjeksiyonluk cozelti.ornimix tozun kullanimida yarim litre suya yarim cay kasigi.2 ilacinda kullanim suresi bu hastaligi bitirmesi icin 10 gundur.hergun ilacli su tazrlenecek, hastalik bulasicidir.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Bu resimlerden anladigim kadariyla kusta ornithosis baslangici var.baytril veya pantex holland firmasinin ornimix isimli ilaci tedavi eder.baytril % 10 kullanimi yarim litre suya yarim cc enjeksiyonluk cozelti.ornimix tozun kullanimida yarim litre suya yarim cay kasigi.2 ilacinda kullanim suresi bu hastaligi bitirmesi icin 10 gundur.hergun ilacli su tazrlenecek, hastalik bulasicidir.
Behsat abim söylediğin ilaçları nerden bulabilirim

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Kusu veterinere goturdum genta verdi damla ilk bas endokort verecekti yalniz kortizon icerdigi icin genta yi verdi

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
sorununuz çözüldümü bilmiyorum. Ama kuşlar arasında bir kavga olmuş olabilir mi ?. Bir zamanlar bir dişi ve bir erkek kuşum vardı dişi kuş saldırgandı erkeğin gözünün etrafını filan şişirmişti. Böyle bir durum olabilir eğer anlaşamıyorlarsa.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
ARKADAŞLAR KUŞA BAYTRİL %10 VE VİTAMİN ALDIM HAYVAN HASTANESİNDEN BAYTRİLDEN GÜNDE 2 DAMLA AĞZINA VİTAMİNDEN 4 DAMLA AĞZINA DAMLATTIK SIKINTI YOK KUŞ İYİLEŞTİ ARKADAŞLAR.

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Arkadaşım aynı sorun bendede vardı hemde 3 tane kuşumda her kafadan bir ses çıktığı için bende kendimce ayrı ayrı tedavi yöntemi uyguladım. Kuşun birisine sadece teramisin krem sürerek tedavi ettim ama öldü. Diğerine sadece baytril ile ağızdan direk ilacı vererek ttedavi ettim ama buda öldü. Diüer kuşuma ise neo teramisin ile tedaviye başladım bu kuşu kurtardım. ' kuşum öldü ama ayrı ayrı tedavi yöntemi uygulayarak tam çözümü buldum...

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Benimde kumesımde yılda bırkac kez boy gosteren bır hastalık tedavısı cok basıt.

Her aczanede bulunan MONODOKS isimli bir ilaç kapsul şeklinde

yarım kapsulu 1 lıtre suya karıstırıp gun aşırı verıyorum 4. gunde tamamen iyileşiyor.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜME BEN BU ŞEKİLDE ULAŞTIM.

BAYTRİLDEN AĞZINA 2 DAMLA DAMLATTIM VE VİTAMİNDEN 4 DAMLA GÜNDE BU
ŞEKİLDE BİR ÇÖZÜME ULAŞTIM.DAMLATTIĞIM İLK GÜN ETKİSİNİ GÖSTERDİ ŞİŞLİK VE KIZARIKLIK GEÇTİ..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜME BEN BU ŞEKİLDE ULAŞTIM.

BAYTRİLDEN AĞZINA 2 DAMLA DAMLATTIM VE VİTAMİNDEN 4 DAMLA GÜNDE BU
ŞEKİLDE BİR ÇÖZÜME ULAŞTIM.DAMLATTIĞIM İLK GÜN ETKİSİNİ GÖSTERDİ ŞİŞLİK VE KIZARIKLIK GEÇTİ..
gecmis olsun kardesim.. tsk re gerek yok :)

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
gecmis olsun kardesim.. tsk re gerek yok :)
büyük adamsın behsat abi zaten Allah senden razı olsun.Yardımların için teşekkür ederim.