E Ersan çatal Üyemiz Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 77 Adı Ersan Soyadı Çatal 6 May 2016 #1 dişi kuşum erkeğe ayak atıyor. Ustalar bu davranışı açıklayabilir mi?
R Recep Manay Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 585 Konum İstanbul Adı Recep Soyadı Manay 7 May 2016 #2 Kızışmış olabilir. Baskın olduğu için. İki kuşun cinsiyeti aynı olduğu için de kaynaklana bilir.
A AhmedDemir Takipçi Üyemiz Katılım 25 Şub 2016 Mesajlar 143 Adı Ahmed Soyadı Demir 9 May 2016 #3 Birinin erkek birinin disi oldugu kesinse kizismistir
yukselbulut Üyemiz Katılım 8 May 2016 Mesajlar 66 Konum Hatay/Dörtyol Adı Yüksel Soyadı BULUT 9 May 2016 #4 İki kuşunda resmini çekip atın buraya.Belki ikiside aynı cinstir.
E Ersan çatal Üyemiz Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 77 Adı Ersan Soyadı Çatal 11 May 2016 #5 Recep MANAY' Alıntı: Kızışmış olabilir. Baskın olduğu için. İki kuşun cinsiyeti aynı olduğu için de kaynaklana bilir. Genişletmek için tıkla ... Bu benim yavru aldığım sıkıntısız kuluçka geçiren çiftim. Dişinin bunu yaptığını çok şahit oldum başka çiftlerde de olan bir durum
Recep MANAY' Alıntı: Kızışmış olabilir. Baskın olduğu için. İki kuşun cinsiyeti aynı olduğu için de kaynaklana bilir. Genişletmek için tıkla ... Bu benim yavru aldığım sıkıntısız kuluçka geçiren çiftim. Dişinin bunu yaptığını çok şahit oldum başka çiftlerde de olan bir durum