DİŞİ KUŞUN KAFASI HEP ÖNE EĞİK DURUYO

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
yanlış bilgi vermek istemem ancak daha çok yavru olduğu için olablir boyun kasları zedelenmiş olabilir. en kötüsüde kırık bi omur olabilir umarım sonuncsu değildir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi tüylerini düzeltiryordur ya da bitlenmiş olabilir eğer her zaman yapmıyorsa kaşınmak normaldir ama eğer her zamansa bit olabilir tecrübeli arkadaşlar bit ilacı tavsiye edebilirler ve ilaçlamadan sonra kafesin içine veya etrafına okaliptus yaprağı koyun bit gelmesini önler tabii bit varsa elinize alın bir kontrol yapın isterseniz ama her zaman kaşınıyorsa bit olsaydı ikisinde de olurdu aslında ama kontrolden de zarar gelmez

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi şimdi baktımda kaşınıyor gibi de değil omurgasında bir sıkıntı olabilir gerçekten

yildiray0

Yeni Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIRIM
öncelikle ilgilenen tüm arkadaşlara tesekkur edıyorum. kus 9 aylık dısı daha once bı sorun yoktum yaklasık 20 gundur bu sekılde duruyo.kasınma felan degıl ama ne oldugunu tam cozemedım

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
acilen bir veteriner ile iletişime geçmenizi ve tedavi bulmaya öncelikle bi röntgenle başlayarak omurganın durumuna baktırınız eğer kemikler ii ise kas dokusu için bu olay emara kadar gider hemen bu iş için önlem alın kuşunucza aynen insanlardaki boyunluk gibi bişey uydurarak boynunu sabitleyin biraz araştırdım ve sonucu ölüm imiş hemen yardım alın

ahmet gundes

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
gundes
kafasını  dik tutamıyorsa ve yerde yan yan gidiyorsa sallabaş olabilir vidosu olsa tam bir bigi edinebilirsinsz hakan bey

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Merhaba Hakan,
Kuşun bu duruşu haricinde gözlemlediğin başka sıkıntılar varmı?
Mesela,yeme ve suya ilgisi,kursağı dolumu (yem yiyiyor gibi görünür ama kırar yutmaz),dışkısı nasıl,etrafına-sese reaksiyonu varmı?
Bunları gözlemleyip yazarsan sevinirim..

yildiray0

Yeni Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIRIM
yemı yıyor yanı kursagı dolu. etraftakı hareketlere tepkı verıyor hatta, dışkısı norma. yanı boynunun bukuklugu harıcınde bı sıkıntı gozlemlemedım

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Morelinizi bozmak ıstemem ama aynısı benım uretımden 1 kusda olmustu boyle nerdeyse hep boyle yapıyordu 2 hafta sonra ölü buldum inşallah düzelir sizinki .

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
eed umut krdsm bzım uretımdekılerde o olmusdu esı stresden olme tehlıkesı geccırmıstı ya bzm uretımde alıoz ewdekı kuslardan alamıoz krdsm ne bu sanssızlık bızdekı :D