dişi mi erkek mi

Acharad

Üyemiz
recep bey çok sağolun.Ya ben bu kuşu bir diğer erkekle birlikte ismini şimdi buradan vermiym bi üretici arkadaştan aldım.Kesin erkek diyorsanız kendisi ile iletişime geçeceğim.Çünkü bunu dişi diye gönderdi bana.Bana yolladığı resimlerde bana dişi gibi gelmişti ama şimdilerde bana da sanki erkek gibi geliyor. diğer erkek kuşla ağızdan besleme yapıyorlar ama birbirlerine pek yakın durmuyor hata anlaşamıyorlar gibi.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Rica ederim sertaç bey fakat hemen iletişime geçmeyin derim üstadlar da cevap versinler 1. fotoğrafda dişi gibi duruyor ışıkdan v.s denmi bilemiyorum 2. fotoğrafda da erkek, en iyisi üstadları bekleyin derim.

Acharad

Üyemiz
yok zaten bunu aldığım üretici arkadaşa itimatım var.lakin çok tereddüt ettim.Diğer kuş kesin erkek ama bunu çözemedim.Pembemsi ama koyu tonda bi rengi var.resimler de biraz yanıltıcı olabilir açıkcası ışık altında birebir çıkmamış şimdi farkettim

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Evet yanıltabilir isterseniz farklı açılardan bir kaç fotoğraf daha çekip yükleyin tekrardan forumca bakılır kesin netleşir.

Acharad

Üyemiz
kuşun erkek olduğu konusunda kuşu bana satan üretici arkadaşla da hem fikir olup değişim üzerine anlaştık.Cevap yazan herkese teşekkür ederim