B burak karakuş Uzman Üyemiz Katılım 13 May 2011 Mesajlar 287 Konum Gaziantep Adı Burak Soyadı Karakuş 6 Mar 2012 #1 merhaba ben dişi mubişime erkek almak istiyorum kuşun rengi mavi beyaz sizce nasıl bi kuş almam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba ben dişi mubişime erkek almak istiyorum kuşun rengi mavi beyaz sizce nasıl bi kuş almam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
G geum Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,438 Konum İstanbul Adı Umut Soyadı GENÇ 6 Mar 2012 #2 Dişinin anlaştığı bir kuş al. kuşlar anlaşsın gerisi önemli değil.
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 6 Mar 2012 #3 Burak KARAKUŞ' Alıntı: merhaba ben dişi mubişime erkek almak istiyorum kuşun rengi mavi beyaz sizce nasıl bi kuş almam lazım bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Yaşlı olmasın,8-10 aylık civarı. Dişiden minyon olmasın, mümkünse az iri olsun. Renk senin tercihin. Ancak en önemlisi anlaşmaları elbette.
Burak KARAKUŞ' Alıntı: merhaba ben dişi mubişime erkek almak istiyorum kuşun rengi mavi beyaz sizce nasıl bi kuş almam lazım bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Yaşlı olmasın,8-10 aylık civarı. Dişiden minyon olmasın, mümkünse az iri olsun. Renk senin tercihin. Ancak en önemlisi anlaşmaları elbette.
B burak karakuş Uzman Üyemiz Katılım 13 May 2011 Mesajlar 287 Konum Gaziantep Adı Burak Soyadı Karakuş 6 Mar 2012 #4 saolun bide benim dişi bazen kendi kendine ötüyo bağırıyo sizce kızgınlıktan olabilir mi ceresi beyaz renk daha 9 10 aylık bi kuşş sizce ne durumda resim koyucam ama nasıl kondugunu bilmiyorum
saolun bide benim dişi bazen kendi kendine ötüyo bağırıyo sizce kızgınlıktan olabilir mi ceresi beyaz renk daha 9 10 aylık bi kuşş sizce ne durumda resim koyucam ama nasıl kondugunu bilmiyorum
C cankarakoch Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2010 Mesajlar 1,914 Konum BURSA Adı Can Soyadı KARAKOÇ 6 Mar 2012 #5 eşini kendi beyensin rengi önemli değil.