Dişi muhabbet erkeği öldürdü

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
selamun aleykum

dişi muhabbet kuşum erkeği ile anlaşıyordu  çiftleştiler fakat yumurtlamaya yakın erkeği öldürmüş ben evde yoktum 1 tane yumurtladı o da çatlamış... şimdi aradan yaklaşık 1 ay geçti yeni bir eş almak istiyorum ama korkuyorum o erkeği de öldürür diye sağlıklı bir kuş ama neden böyle yaptı anlamadım yeni bir eş alayım mı ?

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
yeni bir eş alabilirsin erkek çiftleşemekte istekli değildi belki tüydeydi.. dişi strese girip erkeği öldürmüştür.. bizdede oluyor ara sıra böyle vakalar ama yeni erkeği öldürecek diye bir durum yok fakat o dişi tehlikelidir erkeğe yapmasa bile yavrularında öldürme ile karşılaşabilirsin.. o yüzden bence dişiyi elden çıkartmalısın yeni bir çift almalısın

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
teşekkür ederim ilk kez çiftleşmişti bundan strese girmiş olabilir mi sizce bende zaten bu forumda çoğu kişinin tavsiyesine göre yavrudan damızlık yetiştirmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
sağolun ilk fırsatta alacağım zaten inşaALLAH bu sefer güzel sonuçlanır

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
erkegini öldüren kuşların eşlerini kendilerini secmeleri gerekiyor tekrar böle bir durumla karsılasmak istemiyorsan onun erkek secebilcegi bir salmanın icine atmalısın kendi erkegini kendisi secmeli