Dişi Muhabbet Göz Altı Şişliği

fatsenfatih

Yeni Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
ŞENYENER
Mrb arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var.

Yetişkin dişi diye 1-1,5 ay önce aldığım muhabbet aldıktan 4-5 gün sonra göz altları resimdeki gibi şişti göz altı torbaları oluştu, ara ara şişlik insede şimdi durum kötü. Alırken göz çevresi tüyleri seyrekti zaten diğer kuşlar yapmıştır diye düşündüm.
Vicine göz damlası kullandım 2 gün geçti sonra tekrar şişti, aldığım pershop çu çözemedi başka yere götürdüm 'gözler sağlam vücutta mikrop var göze vuruyor' dedi ve antibiyotik önerdi.

Sizce bu rahatsızlığın sebebi nedir ve ne yapmalıyım?
(Şimdiden teşekkürler)

fatsenfatih

Yeni Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
ŞENYENER
teramicin i dün akşam ilk kez sürdüm sabah pek bi gelişme göremedim, eğer göz sağlamsa başka nerdeki sorun göze vuruyor, evde ki diğer erkek kuşta bişey yok şükür sürekli birbirlerini besledikleri halde... (daha sonra ayrı kafese aldım hasta dişiyi)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Şunu deneyin. Damlattıktan 5 dk sonra göz cevresine vazelin sürün, benim bir kuşumda denedim, faydasını görmüştüm. Ben aynı anda suyunada neo-teramicin toz antibiyotik kullandım.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sinüsler apse yapmış ise

Fatih ŞENYENER' Alıntı:
'gözler sağlam vücutta mikrop var göze vuruyor' dedi
    Doğru teşhise doğru ilerliyorsunuz; Sitemizde "Sinüs Apseleri" yle ilgili konuları okuyabilirsiniz.

"Ne yapmalıyım ?" sormuşsunuz.  Kesinlikle diplomasız veterinerlerin önerdiği ilaçları kullanmayız.

İnşAllah Sinüs apsesi değildir. Sinüs apsesi vakası görülmüş kuşlardan kurtulanını hiç görmedim. Sebep geç teşhis yahut bilinçsiz ilaç kullanımıyla vücut direncinin düşmesi olabilir. Bir uzman veterinerden destek almanız gerekebilir.