Dişi Muhabbet Kuşum Erkeği Yuvaya Sokmuyor

Lion.gs

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Akaoğlu
Öncelikle hepinize selamlar.Benim bir çiftim var dişi kuş 4 tane yumurtladı üçüncü yavru yumurtadan çıkana kadar erkekle dişi gayet iyi anlaşıyordu erkek yavruları ve dişiyi besliyordu yavrular cogaldikca disi yuvaya erkek kusu sokmamaya basladi ne yapmam gerekli disi kendi basina yem yemiyor erkek kus besliyor simdi erkegi ayirirsam 3 yavruya disi tek basina bakabilirmi ?

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
HİÇ DOKUNMAYIN BAZI DİŞİ KUŞLAR ÇOK KISKANÇ OLABİLİYOR.ERKEK YUVAYA GİRMEZ DİŞİ BESLER YAVRULARI ZAMANLA YAVRULAR BÜYÜYÜNCE DİŞİNİN DAVRANIŞI DEĞİŞEBİLİR,ÇOK FAZLA KISKANMAZ ERKEĞİN YUVAYA GİRMESİNE MÜSADE EDEBİLİR. ŞU AN ERKEĞİ AYIRIRSANIZ DAHA OLUMSUZ BİR DURUMLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ.. DİŞİ EŞİ KAFESTEN ALININCA YAVRULARA BAKMAYABİLİR,ZARAR VEREBİLİR.. YAVRULAR 25-30 GÜNLÜK OLANA KADAR ERKEĞİ AYIRMAYIN

Lion.gs

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Akaoğlu
Cevap için tesekkurler.O zaman erkeği ayırmıyorum bir süre daha gözlemlicem.Dişi yuvaya sokmadığı için Erkek yavrulara zarar vermez dimi dişiyi kıskanıp ?

Caner1806

Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
çetin
bazen dişi kuş erkeği yuvaya sokmayabiliyor sorun olmaz erkek yavrulara zarar vermez zamanla dişi erkeğin yuvaya girmesine izin verecektir

Fatih 1001

Üyemiz
S.a hüseyın şu an ne durumdalar hâlâ dişi hırçınlık yapıyomu aynı sorun benim 1 çifttede var

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih 1001

Üyemiz
Önceki eşinden o yüzden ayırdım acaba erkeğinimi isyemiyo diye şimdiki eşinede aynı davranıyo 4. Yavrudan sonra yuvaya sokmadı kendine yanaştırmıyo erkek doyurmak için gayret gösteriyor ama dişi kovalıyor.

Fatih 1001

Üyemiz
İlk eşini yanaştırmayınca yavrulara zarar verir diye ayırdım 4 yavrusu vardı hepsini çok güzel büyüttü. Şimdiki eşinden 5 yavrusu oldu şu an bekliyorm hırçınlığı devam ederse pazartesi erkeği ayıracam

Lion.gs

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Akaoğlu
Zamanla yavrular buyudukce kiskanclik problemi ortadan kalkti