dişi muhabbet su içme sorunu

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Arkadaşlar yeni bir dişi aldım 1 haftadır bizimle beraber kuş çok fazla su içiyor hafif ishali var birkaç gündür takip ediyorum suluğuna 1 gün önce su koydum tepesine kadar ertesi gün bitmiş suluğu suda akıtmıyor akıtsa kafesin tabanındaki kağıttan belli olurdu kursağıda çok şişkin değil normal neden bu kadar su içiyor olabilir ne yapabilirim sizce sorunu nedir

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba, İnsan gibi düşünelim hayvanı, insan ishal olunca ne der doktorlar bol bol su için çnkü vucut su kaybından çok etkilenir. Bu nedenle kuşunuz çok su içiyor olabilir. Öcelikle ishal durumunu ortadan kaldırmalısınız. Bunun için çeşitli ilaçlar var forumdan araştırırsanız bulabilirsiniz.

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Ali DİNÇ' Alıntı:
Merhaba, İnsan gibi düşünelim hayvanı, insan ishal olunca ne der doktorlar bol bol su için çnkü vucut su kaybından çok etkilenir. Bu nedenle kuşunuz çok su içiyor olabilir. Öcelikle ishal durumunu ortadan kaldırmalısınız. Bunun için çeşitli ilaçlar var forumdan araştırırsanız bulabilirsiniz.
Teşekkürler farklı bir durum varsa diye öğrenmek istedim

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Rica ederim, farklı bir nedeni de olabilir ben kesin bir şey demiyorum. İshal geçince durum devam ediyorsa o zaman değerlendirmek lazım. İshal durumu teklikelidir kuş için bir an önce önlem almanızı tavsiye ederim.

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
Ishal için kuru ekmek koyun, daha agır bişeyse yogurt suyu koyun zaten sık içtiğini söylediniz ekşimeden tüketmiş olur ama ekşimesin dikkat edin hemen ilaca başvurmayın acil şifalar

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Kemal MALGİR' Alıntı:
Ishal için kuru ekmek koyun, daha agır bişeyse yogurt suyu koyun zaten sık içtiğini söylediniz ekşimeden tüketmiş olur ama ekşimesin dikkat edin hemen ilaca başvurmayın acil şifalar
Teşekkürler