Dişi Muhabbet Yuva Sorunu Lütven Bakın

qkt35

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Durak
Yaş Bilmiyorum ama gri iris var gözünde ceresi kirli beyaz

Sorun dişi kuşum yuvaya girmeyi bırakın daha delikten bikere bile içeri bakmadı bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu bu bi sorunmudur ?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
kuş daha hazır değildir kendini hazır hissettiği zaman yuvaya ilgisi artar.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Dişi erkek kızgın olmayabilir yaşları uygun olmayabilir sağlık durumları uygun olmayabilir bir çok nedeni var bunun

qkt35

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Durak
saglık durumları iyi , erkek sürekli kur yapıyor dişi ceresi  kirli beyaz  birbirlerini kaşıyolar öpüyolar  ama arada bi yyer kavgası yapıyorlar çok şiddetli değil ama gaga laşıyolar dişi değiş
ik bi ses çıkarıyor  http://www.birds-online.de/verhalten/sounds/drohendes-gurren1.wav

bunun gibi

birde dişi çok korkak yem su  kafes temizliği yaparken çok korkuyor ya tellere cıkıo en uste yada kafesın içinde uçuşuyo bu bi sorun cıkarabilirmi

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Çiftleşmeden yumurta dönemine girmeden yuvayla pek ilgilenmez.Ben de de şuan bir çift var tıpkı dediyin gibi kavqalar ve sevişmeler.Ama onlardan bir kez yavru almışdım.Bir daha eşleşme durumuna geldiklerine çifleşirlerde yuvayada girerler merak etme.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bu bir sorun değildir tabiki sadece alışma dönemidir. Rahat bırakın onlar kendi yolunu bulacaklardır :)