dişi muhabbetim

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
hayırlı akşamlar. bi kuşçu abide bi çift aldım,çift yumurtlamış,yavrularının büyümesi bekledim. 1 ay sonra yavrular yuvadan çktı bnde aldım eve getirdim,yalnız evde bi süre bekledikten snra çiftleşmediler aldıgım yere götürdüm orda çiftleşirler diye,erkegimde sorun yok gayet sağlıklı hareketli kızgın bi erkek kurlarını ypıyo,yalnız eve getirdkten snra dişiye bişeyler oldu durgun çiftleşme egilimi yok sdece yem yiyo,ne yuvayla ilgileniyo ne erkekle gagasının üstü kahverengi ama çiftleşmiyo bırakın yuvaya bile yaklaşmıyo sizce sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim hayırlı akşamlar

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
kuşların ortama alışması baya sürebilir, bir de çok sayıda kuşun olduğu ortamdan gelen kuşlarda bu problem olabiliyor, en az iki çift olduğu zaman kuşlar daha az uyum problemi yaşıyorlar, ben de yumurtalı bir çift almıştım, 3 ay bekledim yumurtlamadı, bir çift daha aldım geçen hafta, çok şükür ilk çiftim çiftleşmeye başladı, buna sürü psikoloji diyorlar galiba...

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
Bugün bende 2.çiftimi alıyorum,2 takımımıda alıp eve götürcegim umarım bu sorun en kısa sürede ortadan kalkarda bende yavrularımı alırım. Teşekkür ederim sizede hayırlı yavrular.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Sadece uyum sorunu başka birşey değildir.

2 hafta önce bende aldım 3 çift. Biri yumurtalı 1.si eşti. diğeri ise ben attım tek tek aldım kuşları. Yumurtalı olan geldiği gun kafesin altına bıraktı yumurtasını şimdilerde yuvalıkla alakası yok. onun üzerine diğer çiftler yuvayı hazırlamaya başladı.

Benim tavsiyem yumurtalı kuş almayın derim alışma süresi daha uzun sürüyor.

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
kuşlar illaki yerlerini yadırgayacaklar vede bu mubişler bildiğiniz üzere kalabalık ortamı çok seviyorlar sürü piskolojisi var ondan dolayı sabır et allah izni ile amaçına ulaşırsın

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Timuçin ULUER' Alıntı:
kuşlar illaki yerlerini yadırgayacaklar vede bu mubişler bildiğiniz üzere kalabalık ortamı çok seviyorlar sürü piskolojisi var ondan dolayı sabır et allah izni ile amaçına ulaşırsın

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Timuçin ULUER' Alıntı:

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
sabırlı olursanız iyi bir bakımla sonuca gidebilirsiniz