DİŞİ YAŞLIMI ?? SORUN OLURMU ??

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
Yaklaşık 4 aydır bende olan ve hollanda cinsi 8-10 aylık civarı olduğu söylenen kuşlarım cok iyi anlaşıyor öpüşüyorlar ama çiftleşme olmuyor.bu işe gönülvermiş ve bu konuda bilgili olan bir abim dişi kuşumun yaşlı olduğunu ve çiftleşmenin zor olacağını söylüyor şimdi kuşun durumu hakkında bilgi vermeniz ve nasıl bir çözüme yönelmem gerektiği hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
Yaklaşık 4 aydır bende olan ve hollanda cinsi 8-10 aylık civarı olduğu söylenen kuşlarım cok iyi anlaşıyor öpüşüyorlar ama çiftleşme olmuyor.bu işe gönülvermiş ve bu konuda bilgili olan bir abim dişi kuşumun yaşlı olduğunu ve çiftleşmenin zor olacağını söylüyor şimdi kuşun durumu hakkında bilgi vermeniz ve nasıl bir çözüme yönelmem gerektiği hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.
dişi yaşlı gibi durmuyor bence :) biraz daha bekleyin bence bu kuşlardan çok iyi yavru alınır söyliyim :) . Sana bi tavsiyem mama yaparken mamanın içine çok az , çay kaşığının ucuyla pekmez koy :D kuşları kızıştırmaya birebir oluyor . Kendim faydasını gördüm ama fazla kaçırma  smileki  smileki  smileki  smileki

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
keci buynuzu pekmezi veriyorum fakat faydasını görmedim bi süre ayırmayı düünüyorum faydası olurmu acaba ve bu süre nekadar olmalı?

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
mama konusunda sıkıntılıyız zaten hiç mama yemediler ikiside yemiyor demediğim çeşit kalmadı her şeyi ekledim cıkardım 50 çeşit mama yaptım ama hiç yanaşmadılar.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
yok mu başka cvp yardımcı olacak kimse yokmu :-[

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
keci buynuzu pekmezi veriyorum fakat faydasını görmedim bi süre ayırmayı düünüyorum faydası olurmu acaba ve bu süre nekadar olmalı?

keçi boynuzu daha iyi olur :))  kanaryalarda eşleşmeyen eşleri ayırıp tekrar atıyorlar faydasınıda görüyorlar , erkek kanarya öterek dişiyi hazırlıyor :) ama muhabbetlerde öyle bi durum varmı bilemem  smileki  smileki

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kusunuz yaşlı falan degıl  bıraz sabır edın kuşlarınız güzel çift olmus gerı gelır.