Dişi ,yavrunun kafasını kötü yaraladı.

ilbey

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Kaya
Dişi kuş yavrulardan birinin kafasını çok kötü yaraladı. Son anda seslerden farkedip kafese koştum pençesinden alabildim. Şu an yavru 35 günlük ayrı kafese aldım. Kafası kan içinde ve tüylerini yolmuş. Önereceğiniz ilaç krem vs başka bir şey var mı? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
her zaman ki gibi geç kalınmış ve tecrübesizlikten kaynaklanan bir durum
geçmiş olsun
öncelikle başka yavrular varsa dişiyi ayırın başka kafese erkek yavrulara bakar
gelelim yavruya resim olsa idi daha net yazabilirdik ama
eer yaralanma kötüyse yavru ne yazıkki ölecek

ilbey

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Kaya
Evet haklısınız. Yaralanan yavru bugün maalesef öldü. Dişi kuşun beslediği 5. dönem yavrulardı. Daha önce böyle bir şey yapmadı sadece yuvadan atıp geri almıyordu. İlk defa böyle gaddarca saldırdığına şahit odum.

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Hüseyin KAYA.' Alıntı:
Evet haklısınız. Yaralanan yavru bugün maalesef öldü. Dişi kuşun beslediği 5. dönem yavrulardı. Daha önce böyle bir şey yapmadı sadece yuvadan atıp geri almıyordu. İlk defa böyle gaddarca saldırdığına şahit odum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
5 defa kuluçkada hiç kuşlarınızı dinlendirdinizmi?
yoksa kuluçkalar peşpeşemi geldi?

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
5. batım yavrudan bahsediyorsanız eğer bence kuşlarınızı dinlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim, geçmiş olsun.

wizardry

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Temel
Aynı durum birkaç gün önce başıma geldi Kuzumun 3 yavrusu vardı birtanesi üstünde fazla yattığı için çarpık  bacak oluştu kuş yuruyemiyordu ama yem kirmasını falan öğrendi 30 günlük falandi kafesin dibinde yaşıyordu bende ayirmadim kafes büyük hayvan rahat rahat dolassin diye dışı yavruyu resmen kafasında kocaman delik açmış neden böyle birşey yaptı anlayamadım ama en son yumurtalarının üstüne oturmuyor 4 yumurta attım bu ciften 2 yavrum saglam onlar Suan emin ellerde bu çifti dinlenmeye mi alsam yada birbirinden ayirsammiki

ilbey

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Kaya
Mert AYDIN' Alıntı:
5 defa kuluçkada hiç kuşlarınızı dinlendirdinizmi?
yoksa kuluçkalar peşpeşemi geldi?
3. Defa yavru adlıktan sonra 1 ay eşleri ayırdım, birleştirince de 1 ay kadar yuvalık takmamıştım.