----//-- DİŞİ YUVADA ANCAK ÇİFLEŞTİKLERİNİ GÖRMEDİM--/////

Enes Çelik

Üyemiz
merhaba arkadaşlar dişi kuşum yuvada zaman geçiriyor erkek ise yuvanın önünden dişiye kusuyor, erkek yuvaya girdiği zaman kovuyor, ancak ben çifleştiklerini görmedim surekli dikkatli takip ediyorum bu aşamalardan sonramı çifleşicekler sizce yardımlarınız için teşekkür ederim

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
bende çiftleştiklerini görmedim.ama 5 yumurtadan üçü dolu onlar işini bilir
smileki

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
aynı süreci ben 5 gün önce geçtim sanırım bnm dişide yuvalıkta zman geçiriyodu erkek onu besliyodu falan ondan sonra 5 gün önce çiftleştiler sonra 2 gün önce dişi erkeği içeri aldı yuvada zaman geçirdiler 1 saat falan seninkilerde aynı süreçlerden geçe bilir :)

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Ben 1 çiftimin bırak çiftleştiğini öpüştüğünü bile görmeden 4. yumurtayı bugün yaptılar aralarında birşeyler olmuştur sen merak etme :D

Enes Çelik

Üyemiz
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
Ben 1 çiftimin bırak çiftleştiğini öpüştüğünü bile görmeden 4. yumurtayı bugün yaptılar aralarında birşeyler olmuştur sen merak etme :D
hahaha  :D inceden işi bitirirler  hiç ellemeyelim ozaman :)

Enes Çelik

Üyemiz
Can GÜNÇAN' Alıntı:
aynı süreci ben 5 gün önce geçtim sanırım bnm dişide yuvalıkta zman geçiriyodu erkek onu besliyodu falan ondan sonra 5 gün önce çiftleştiler sonra 2 gün önce dişi erkeği içeri aldı yuvada zaman geçirdiler 1 saat falan seninkilerde aynı süreçlerden geçe bilir :)
evet galiba aynı sürce yaşıcagız gibi :)