Dişi yuvaya girmiyor

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
elimde iki çift var yetişkinler gayet iyi çiftleşiyor ama dişinin bir gün bile yuvaya girdiğini görmuyorum sadece geçmişte yuvanın etrafını kemirdi o kadar yaklaşık bir aydır her gün çiftleşiyor ama yuvaya hiç  girmiyor yuvanın içindede ince  talaş koydum yaklaşık 2 cm.kadar

suat kal

Yeni Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
kal
bulunduğu ortam  rahatsız ediyor olmasın ortam uygun olmazsa bu iş olmuyor çok hassas hayvanlar bunlar

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
odada yuksek yerde duruyor rahatsız eden yok bişe yok arada girip yemini değiştiriyorum hepsi o

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Merhaba adaşım.
Çiftleştiklerini gördüysen illa yumurtlar. Yuvaya ilgisini çekmek için yuvalık içine talaşla beraber dal tarçın kıyıp koyabilirsin. Koku cezbedici olabilir. Dal darı varsa yuvalık içine koyup ucunu delikten kafese doğru sarkıtabilirsin. İnternetten yavru besleme sesleri dinletebilirsin.
Hayırlı üretimler olsun.

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
sölediklerinizi deneyecegim saolun  çok teşekkür ederim...

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
Bana da yuvaya yumuşak olsun diye kum koyun dediler ama o günden sora dişi kutuya girmeyi bıraktı , sonra boşalttım temizledim o gün girmeye başladı şimdi 5 yumurtası var. Yani demem o ki benm kuş pimpirikli hiç Bişey istemiyo içerde sizin kuş da öyle olabilir boş koyun yemek kusarak bile dolduruyorlar sonrasında.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
içindeki tüm yemlikleri alıp yemi yavruluğa boşaltsak nasıl olur sizce ?acıkınca mecbur yuvalığa girerler.

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
şimdilik talaşları tamamen temizledim bakalım bi süre böle sonra olmazsa tarçın yada dal darı koyup bide öyle bekliyeceğimm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yuvaya birsey koymayin
Zamani gelince kendisi girer zaten.
Az sabirli olun.

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Evet vala oleymis temizledim yuvayi ve aynı gün girdi çok şaşırdım ama girip çıkıyor sadece simdi

Okan Dıbırdık

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Dıbırdık
Zamani geldinde mutlaka girecektir siz rahatsiz etmeyin ve 3.4gunde bir mama verin yeterli

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
Yumurtlamıcaksa girip durmaz zaten sürekli bi yerleriyle oynayacak yuvanın benimsemek için sonrası inş yavrulama :)

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
inşallah dört gözle bekliyorumm..

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
bu dönemde nasıl bir mama verebilirim ki ben yulaflı bisküvi ve yumurta sarısı veriyorum

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
sonunda gördüm yani artık yuvaya cöktü çıkmıyor bunu görünce seviniceğim aklıma gelmezdi...sizlerlede payşayım dedim inşllah yumurtalrıda tez zamanda görürüm

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
İnşallah yavruları da görür büyütürsünüz. Darısı başıma