Dişiden kaçan erkek

anilkara

Yeni Üyemiz
Adı
anıl
Soyadı
KARA
herkese merhaba;
1 sene önce alıp evcilleştirdiğim erkek kuşuma eş olarak yaklaşık 5 ay önce yavru bir dişi aldım, başta erkek yem kustu ama sonra kavga etmeye başladılar, şuan erkek sürekli olarak dişiden kaçmakta, huzursuz olduklarını düşündüğümden kafesleri ayırdım, saldıgımda dişi erkeğe uçtugu zaman erkek kaçıyor dişi ile ilgilenmiyor. başka bir dişi aldıgımda durumda bir değişiklik olacak mıdır merak ediyorum. erkek kuşumdan yavru almak istiyorum ancak parlak şeylerle ilgileniyor erkek acaba eş almak için geç mi kaldım.
dişinin gagası kahverengiye döndü, erkeği henüz tüneğe sürtünürken filan görmedim. konuyla ilgili kaynak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Esasında fotograf koyarsanız daha iyi bir sonuç yazılabilr      photo  photo

anilkara

Yeni Üyemiz
Adı
anıl
Soyadı
KARA
dediğim gibi yanına sokturmuyor erkek dişiyi, korkuyor sanırım. koyabileceğim bir fotograf yok bu yuzden. fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olucam

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Erkekle eskisi kadar zaman geçirmeyin . Mesela kuşu elinize almayın. Kuşlarınızı sessiz ve olabildiğince insanların az rahatsız edebileceği bir yere koyun. Evcilleştirilmiş kuşların çiftleşme olayı hep sıkıntı yaratmaktadır. Umarım en kısa zamanda sonuç alırsınız.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
siteden kemal akbulut abimizin bir sözü var : "evcil erkek rahip evcil dişi rahibedir" diye yavru almak istiyorsanız işiniz çok zor

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Erkek mubiş almıştık nedense eşimin tepesinden inmiyordu biz daha çok ilgilensek bile illa ona gidiyor sataşıyordu. Eşimde adını Hulusi koydu gel zaman git zaman bizim Hulusi kafese yumurtladı. Tabi yüzde yüz dişi olduğunu anladık. Adını Lusi koyduk bizim Hulusi oldu Lusi.(ama genede hala ailemle konuşurken Hulusi diye anıyoruz)
Sonra eş aldım. Çatır çatır yavru yaptılardı üst üste. Ev kuşuda olsa anlaştımı oluyor yavrular Allah sizede tattırsın hakikaten evlat ağaç torun meyveymiş diyeceksiniz. İnşallah çabuk anlaşırlar.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Hasan YILDIZ' Alıntı:
siteden kemal akbulut abimizin bir sözü var : "evcil erkek rahip evcil dişi rahibedir" diye yavru almak istiyorsanız işiniz çok zor
+ çok doğru bir söz söylemiş