B BERK KIRCI Üyemiz Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 34 Web sitesi www.forumuhabbet.com 27 Şub 2014 #1 Selam arkadaşlar. Erkeğime yeni dişi aldı dişisini değiştirdim yani yeni dişi erkeğe vuruyor yanına yaklaştırmıyor 3 gün oldu?? Erkeğim yanaşmaya çalışıyor ama dişi kovuyor???? Yardımlarınızı bekliyorum
Selam arkadaşlar. Erkeğime yeni dişi aldı dişisini değiştirdim yani yeni dişi erkeğe vuruyor yanına yaklaştırmıyor 3 gün oldu?? Erkeğim yanaşmaya çalışıyor ama dişi kovuyor???? Yardımlarınızı bekliyorum
E Emre ceyhan Uzman Üyemiz Katılım 24 Eki 2012 Mesajlar 366 Konum Çanakkale \ Merkez Adı Emre Erman Soyadı Ceyhan 27 Şub 2014 #2 Biraz daha sabret.Haftasını doldursun olmazsa olmuyor demektir.
M mahsun ece Takipçi Üyemiz Katılım 11 Haz 2013 Mesajlar 248 Konum Diyarbakır Adı Mahsun Soyadı ECE 27 Şub 2014 #3 aynen bir hafta sabredin olmazsa kuşu geri götürün erkeğide beraber götürün orda erkek hangi kuşla anlaşırsa onu alın.
aynen bir hafta sabredin olmazsa kuşu geri götürün erkeğide beraber götürün orda erkek hangi kuşla anlaşırsa onu alın.
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 28 Şub 2014 #4 az sabredin, gecici bir durum bu