dişim hakkında

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abileirm benim erkek çok istekli ama dişi soğuk duruyor sabahları ötüşüyorlar kusuyorlar fakat dişi biraz isteksiz duruyor daha hazır değil gibi görünüyor sizce ayırsam mı 2sini yan yana kafeslerde veya nasıl bir çözüm önerirsiniz?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
zamana  bırak kardeşim  birde dişim hakkında  diye  konu açmışssın bir an acaba  kendi  dişi ağrıyorda tavsiyemi isteyecek diye düşünmeden gecemedim :D:D:D

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
karahanuzun' Alıntı:
zamana  bırak kardeşim  birde dişim hakkında  diye  konu açmışssın bir an acaba  kendi  dişi ağrıyorda tavsiyemi isteyecek diye düşünmeden gecemedim :D:D:D
smileki smileki

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
zamana bırak dostum..herşeyin zamanı var..yemleşiyorlar anlaşıyorlar daha ne istiyorsun..avruluğun takılı değilse tak..erkek dişiyi oraya çekmeye çalışsın yavaş yavaş hallolur...ayırma sakın...kafesinden dışarı bile çıkartma..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
karahanuzun' Alıntı:
  :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
karahanuzun' Alıntı:
smileki smileki smileki