Dişim yemlige yatıyor

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Başlıkta belirttiğim gibi jumbo çiftimden dişi olan yuvalık yerıne yemliğe yatıyor orayı cok sevdi yuvalık yerine tum gun orada yatıyor kanatlarını acıp sankı altında yumurta  var. kuşta yumurta var gibi birazda yan çifti şuan yumurtladı 2ci yumurtasındalar acaba neden böyle yapıyor yemliği çıkardım

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuş yorgunsa çok kuluçka geçirdise normadir yorgun ayakları tutulmuş devamlı yatmadan buyük bır kafese yada salmaya al zentin yagından ovala geçmiş olsun.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Faruk ŞANLI' Alıntı:
kuş yorgunsa çok kuluçka geçirdise normadir yorgun ayakları tutulmuş devamlı yatmadan buyük bır kafese yada salmaya al zentin yagından ovala geçmiş olsun.
daha hiç yavru almadık  bana geleli 4 ay felan oluyor sahibi hiç insanlara alıştırmamış cok yaklaşmıyorum o yüzden ısırıyor kendı hallerinde takılıyorlar

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuşun geçmişini bilmen lazım ayaklarını kontrol et ur olabılır elınle yokla.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
bazı kuşlar bu şekilde yapabiliyor, yuva değişimi yaptığım bir dişi kuşta yeni yuvaya alışana kadar mama kabının üzerinde sürekli yatıyordu, mamalığa yumurtlayacak diye çok korkmuştum, mama verdikten 5 saat sonra kabı alıyordum, yemliği çıkardıysanız sorun yok, eğer kuşunuz yuvaya alışkın değilse kafes tabanına yumurtlayabilir...