Dişimi Hazır Değil Yoksa Eşini Beğenmiyormu ?

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Dişi Kuşum Çiftleşmeye Hiç İzin Vermiyor Erkek Oyunlar Sergiliyor İleri Gidip Geliyor Yanında Ama Üstüne Çıkmıyor Acaba Dişi Hazır Değilmi Dişi Yuva İle İlgilenmeyi Bırakmış Nedenini Bilmiyorum 1 Hafta Önce Girdi Yuvaya Sonra Sergilemedi Tekrar Gözlemlerinin sonucunda hiç Yuvada Olduğu Veya Yuvada Sesini Duymadım.

Gözlemlerinizden Sonra Kuşumu Değiştirme Gibi Yola Başvurabilirim.

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
kuşlarınız güzeller maşallah dişi kuş tam hazır görünmüyor erkeği beğenmeme değil sanırım bide çiftleşmeye hazır olduğunda gaga taşını tabanda kâğıt kafes telleri gibi maddeleri kemirme olur we erkek kuşla birbirlerine yem kusarlar gözlemleyin kuşlarınızı bu tür davranışlar warsa yuwalığı sökmeyin yoksa yuwalığı sökün  bi kaç ay bekleyin dişi kuşun ceresi kahverengimsi olsun öyle takın yuwalığı .

sair32

Yeni Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
yılmaz
merhabalar aynı sorun bende de oldu beş ay önce erkeğin yanına bir dişi aldım ama erkek istediği halde dişi kovuyordu sürekli bu gun dişiyi değiştirdim. ben de iki kafes var yan yana koydum kafesleri yarına kadar. yarın aynı kafese koymayı düşünüyorum. ne dersiniz.....

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuşlarınız cok güzel degiştirmeyın derim bıraz zaman tanıyın dişi tam kızışmamış üretımhanede bıle bu gıbı durumlar olabılıyor.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
İlginize teşekürler. Yuvalığı çıkartmayaım zararı varmı kalsın yada sizlere danışayım ?