DİŞİNİN ÇİFTLEŞMEYE YANAŞMAMASI

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
selam. bendeki muahbbetlerde çiftleşmeme sorunu var. erkek çok istekli kafeste sürekli uçuyor. fakat dişi yuvaya karşı ilgisiz çiftleşmeye yanaşmıyor. hep kaçıyor. birbirlerini kaşıyorlar öpüşüyorlar fakat erkeğin altından hep kaçıyor dişi. sizce ne yapmalıyım. dişiyi kızışmış bi dişiyle değiştirsem sorun çözülür mü. lütfen bana yardım edin. kuşları eve getireli 1.5 ay falan oldu.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
murat bey kuşunuz hazır değildir kızışmamış olabilir tüyde olabilir henüz tam erişkin değildir bunların hepsi olabilir kuşunuzun fotoğrafını koyarsanız üstadlar daha açıklaycı bilgiler vereceklerdir siz daha iyi bilirsiniz fakat yeni alacağınız kuşunda alışma süreci olacaktır elinizdeki erkekle eş olmama durumuda olabilir bence zamana bırakın derim.

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
resim koyacaktım fakat resim boyutu için çok az bi sınır koymuşlar. benim resimlerin boyutu fazla geliyo. dişinin kızışması için neler yapmam gerek peki sizce çağlar bey

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
aynı sıkıntı bendede var sanırım dişi hazır değil ama benim dişi yuvaya giriyor bazen uzunca kalıyor ama erkek çok istekli dişide tık yok ne hikmetse napabiliriz ustalar

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Sabır ile bekleyin ve mama takviyesi yapın anlaşmış kuşlarınız mutlu sonuca gidecektir.

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
kuşlarım mamaya da pek yaklaşmıyo. ben nerde yanlış yapıyorum anlayamadım. acaba kafesin yerinden mi.oturma odasında kapının arkasında kafes. bundan kaynaklanır mı acaba

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞUN ÇİFTLEŞMESİ İÇİN UYGUNMU YAŞ SAĞLIK STRES VS BİR ÇOK NEDENİ VAR  BAZEN İKİSİDE ÇOK İSTEKLİ OLUYOR EŞLEŞİYOR YİNEDE YUVAYA GİRMİYOR MAMA KONUSUNDA AZ AZ ALIŞTIRARAK VEREBİLİR  BOZULMADAN AL KUŞLARI AYIR KANARYALAR GİBİ BİRBİRLERİNİ ÖZLESİNLERSONRA TEKRAR EŞ YAP KAFESİN YERİNİ DEĞİŞTİR BELKİ YERDEN DE OLABİLİR SLM

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
arkadaşlar bu resimleri yüklemenin başka yolu yok mu ya. resimleri yüklesem ve dişiye bi bakıp bana tavsiyede bulunsanız çok iyi olurdu. en sonunda bu çifti satıp yeni bi eş alacam ahmet abiden

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
bendede aynı sorun dişi aldığım kuşun dişi oldugundan bile emin değilim
resim ekleme konusunda ise Profilindeki imza kısmına ekleyebilirsin.
resim upload ı yapabileceğin bir siteden
benim resme tıkla acılan siteye resmi ekle cıkan forum url yi kopyala imza bölümüne yapıştır gitsin :)
burdayken hemen sorayım benim kuş sizce dişimi erkekmi?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Dişi kendini hazır hissedince çiftleşecektir. Biraz sabır......

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Resimden de bellidirki kuş henüz hazır değil.Bende sizin gibi bir süre tedirgin içinde idim şimdi 4 minik yavrularım var.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Biraz sabırlı olmanızı öneririm bu tarz durumlarda en iyi çözüm kuşunuzun günlük kullandığınız yemine belirli oranda nijer tohumu karıştırmaktır. Kesinlikle faydasını görürsünüz.