dişinin fazla yatmaması normal mi?

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
bir çift muhabbetim var dişi yumurtada rahatsız etmeden takıp edıyorum da fazla yatmıyor yumurtaların üzerıne bu sıcaklarda normal bı davranısmı acaba ve bu sekılde dewam etse yumurtalar cıkar mı teşekkurler..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
forumda okuduğum kadarıyla 2 saatten fazla yumurtalardan kalkarsa yumurtalar soğur ve embriyolar gelişemezmiş benim anne de arada kalkıyor ama 10-15 dk sonra dönüyor gene.diğer çiftteki anneyi ise 10 gündür dışarda görmedim hep yuvalıkta :)
inş sağlıklı bir şekilde alırsın mubişlerini...

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
düşünün dışarısı 30 derece bide yuvalığın içinin kaç derece olduğunu düşünün. havalar sıcak olduğu için  fazla yatmıyordur. yuvalığa havalandırma delikleri açın . bide tabana talaş değilde kum koyun. yazın kum serin tutarm ama kumu koymak için geç kalmış olabilirsiniz. iyi günler.

ademex01

Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
arslan
tşkler berkan bey ben yenıyım ve daha hıç yavru alamadım heyecanlıyım bu konuda

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Berkan ŞENOL' Alıntı:
düşünün dışarısı 30 derece bide yuvalığın içinin kaç derece olduğunu düşünün. havalar sıcak olduğu için  fazla yatmıyordur. yuvalığa havalandırma delikleri açın . bide tabana talaş değilde kum koyun. yazın kum serin tutarm ama kumu koymak için geç kalmış olabilirsiniz. iyi günler.