dişinin son hali- ne yapmalıyım

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru

arkadaşlar resimlerde görüldüğünden daha koyu aslında ceresi. bu dişi geçenlerde de dediğim gibi 5.5 aylık kızışmaya başladı herhalde tam kızışması ne kadar zaman alır. yaşı daha küçük ne yapmam lazım ?
Artık mama vermeyeyim mi ? sadece yem ve yeşillik mi vereyim
yuvalık takmadım takayım mı ?
zaman ayırdığınız için teşekkürler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mamaya her zaman devam.
Yuvalığı takın.
Kuş zamanı gelince tam olarak kızışır. (1 ay içinde )

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Kizismis 5.5 aylik diyon 7 ile 9 tam donemi bise diyemicem yanina erkek al alma ustatlar bilgi verir

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
kuşlar kasım ayı yavrusu yanında eşi var benim sormak istediğim mama vererek erken mi kızıştırmış olmam. sonuçta kuş için kötü sonuçlanacak bir şey yapmak istemiyorum. yorumlar için teşekkürler :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
haftada 3 kez mama veriyorum. kullandığım mama cede. havuç ve yumurtayla nemlendiriyorum. kuş için normal zamanmı yoksa benim yaptıklarımdan dolayımı kızışmaya başladı bilmiyorum. sorun yoksa yuvalığı takıp bekleyeyim hemen yumurtlamaz zaten :D

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Disi nin yaninda esi varmi yada erkek var mi?
Mama da.da  kiZisabilir erkek varsa yuvali tak

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
evet aynı dönemin yavrusu olan bir erkek yanında var yuvalığı taktım bakalım ne olacak ilgisini çekmedi :D

Uğur Aras

Üyemiz
benim  bu durumda kızışmış bir dişi var ceresi kahverengileşmiş yanında erkek kuşda var yaklaşık 4 aydır birlikteler 1 aydır yuvada taktım ama yuvaya girmedi bile. Sabırla bekliyorum :(

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Uğur ARAS' Alıntı:
benim  bu durumda kızışmış bir dişi var ceresi kahverengileşmiş yanında erkek kuşda var yaklaşık 4 aydır birlikteler 1 aydır yuvada taktım ama yuvaya girmedi bile. Sabırla bekliyorum :(
kötü haber ne yaptın uğur ya :( bizimkilerde böyle olmasınlar da . benim tek artım yeni yeme düşmüşlerdi aldım yan yana koydum birlikte büyüdüler zaten şimdi de eşler bakalım zaman ne gösterecek umarım sizde beklediğinize kısa zamanda kavuşursunuz

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
mama vermeye devam edeyim o zmn ama dişinin yuvayla ilgilendiği yok bu da zamane gençlerinden :)

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Hilmi KURU' Alıntı:
mama vermeye devam edeyim o zmn ama dişinin yuvayla ilgilendiği yok bu da zamane gençlerinden :)
daha zamanı vardır inşallah kısa sürede sağlıklı yavrular alırsınız

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
teşekkürler ibrahim bey bundan önce kandırılıp kötü bir tecrübe yaşayınca şimdi endişelenmemek elde değil