Dişinin sulukla çiftleşmeye çalışması ?

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
merhabalar, dişi kuşumun eş tuttuğu bir erkeği var fakat dişiyi kaç gündür günde 2-3 kere suluğun ucuyla çiftleşmeye çalıştığını görüyorum, Banyo yapmaya filan çalışıyor sandım ama öyle değil, kuyruğunu havaya kaldırıp popo bölgesini suluğa sürtüyor, Bunu 5-6 saniye devam ettirip doğru yuvalığın içine giriyor. Yuvada baya bir zaman geçiriyor yaklaşık 1 haftadır. Sebebi nedir sizce? Saygılar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Erkek kızışmamışsa dişi aradığını suluklarda bulmaya çalışıyordur :) Erkek iyice kızışsın bırakmaz dişiyi merak etmeyin.

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
6-7 senedir kuş besliyorum böyle kızışmış  bi dişiye rastlamadım arkadaş ya

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Millet kızışmış dişi bulamaz sen bulmuşsun ama erkeğin kızışmamış :D Şans işte :)Suluğu değiştir bence, erkeğe yönelsin.

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
erkek dişiyi 1 dakika boş bırakmıyor, sürekli ayağını beline atmaya çalışıyor ama dişi istemiyor.Anlaşmaları mükemmel sürek kaşımalar yem kusmala ama iş oraya gelince yan çiziyor. Suluk daha mı tatlı geliyodur nedir :) Sanırım suluğa bi ayar çekmem lazım. Yıkanma olasılığını bende düşündüm ama çok fazla gözlemledim bu yıkanmak değil:) Suluğun ucu biraz büyük sanırım suluğu değiştirmem gerekecek. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim