dişiyi ayrı kafese aldım sizce faydası olur mu ?

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
daha önce paylaşmıştım ele alışkın erkek kuşuma yalnız kalmaması için dişi almıştım ama erkek çok korkuyodu dişiden bnde dişiyi farklı bi kafese aldım yanyana koydum faydalı olur mu sizce ?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:
daha önce paylaşmıştım ele alışkın erkek kuşuma yalnız kalmaması için dişi almıştım ama erkek çok korkuyodu dişiden bnde dişiyi farklı bi kafese aldım yanyana koydum faydalı olur mu sizce ?
faydası olur ama kavga etmiyolarsa kafesini ayırma derim.
geniş birde yuvalık tak.kendilerini hazır hissederlerse çiftleşip yavru yaparlar.

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
yavru almak önemli değil aslında erkek yalnız olduğu için kıyamadım dişi aldım ama çok korkuyo dişiden yanyana gelseler kavga edip etmediklerini de anlayacam ama nerde erkek korkudan yaklaşmıyo bile dişi bi adım attığında panik yapıyo başka yere geçiyodu bnde ayırdım kafesleri yanyana koydum inşallah faydası olur..

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:
yavru almak önemli değil aslında erkek yalnız olduğu için kıyamadım dişi aldım ama çok korkuyo dişiden yanyana gelseler kavga edip etmediklerini de anlayacam ama nerde erkek korkudan yaklaşmıyo bile dişi bi adım attığında panik yapıyo başka yere geçiyodu bnde ayırdım kafesleri yanyana koydum inşallah faydası olur..
kavga etmiyolarsa ayırmanın lüzumu yok.
yine sen bilirsin.tercih senin :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
yeni kuş ortama alışıncaya kadar ayrı kafeste kalırsa daha iyi olur . bu arada kuşlara mama , kalamar takviyesini ,günlük temiz su vermeyi de ihmal etmeyin

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
herşeyleri tam bakalım erkekte kendi türünden bi canlıya alışır inşallah =)

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:
herşeyleri tam bakalım erkekte kendi türünden bi canlıya alışır inşallah =)
ele alışık kuşların bazıları malesef korkuyo bende annemin kuşunun yanına kuş götürdüm hatta daha yavruydu ama çok korktu kendini ordan oraya vurdu strese girdi iyice bende geri getirdim kuşun yanına götürcez diye odanın kapısından girerken kaçıyodu.