dişiyi değiştirdim. yaşı konusunda yardımcı olur musunuz?

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
arkadaşlar dün aldığım dişinin sallabaş hastalığına yakalandığı kanaati hasıl olmuştu. ben de değiştirmek zorunda kaldım. yeni dişim bu. yalnız eşe atacağım erkek 1.5 yaşında. yeni gelen dişi için bir arkadaşım 3 yaşından fazla demişti.buna neye göre karar verdiğini sorunca ayakları pul pul olmuş. birde ön boyun kısmındaki beneklerin fazla olmasından dolayı dedi. sizden de yorum bekliyorum. eğer o kadar büyükse değiştireceğim. şimdiden teşekkürler.( videolu ve fotoğraflı)

VİDEO LİNKİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN
MOV05192

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Yaşı fazla yok genç bir diş, 1 yaşı aşkın değildir yaşı.
Beneklerden yaş tahmini yapılmaz hurafe bunlar.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Erkeğin maşallahı var. Ama dişi yumurtlamaya hazır değil gibi en az 1 ayı bulur kızışıp yumurtlaması. Rahatsız etmeyin gerisini onlara bırakın.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama erkek kur yaparken bi yandan da konuşuyor.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Uğur ATA' Alıntı:
Erkeğin maşallahı var. Ama dişi yumurtlamaya hazır değil gibi en az 1 ayı bulur kızışıp yumurtlaması. Rahatsız etmeyin gerisini onlara bırakın.

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Erkek maşallahı var bencede :) Kızgın baya hayırlısı olur işallah

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Uğur ATA' Alıntı:

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Uğur ATA' Alıntı:

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
DİŞİ KUŞUNUZA BİRAZ ANTREMAN YAPTIR  BOL BOL UÇSUN KUŞUN GÖZLERİNİN İRİSİNE BAKARAK YAŞ TAHMİNİ AYAKLARDA GÖSTERİR FOT NET OLMADIĞINDAN GÖRÜNMÜYOR  SLM
kemal abi dişi için neden bol bol uçsun dediğini anlayamadım. yağlanma mı var acaba...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
8 aylık falan.. yanlız gagasına şimdiden vazelin sürün bide ayaklarına yavas yavas gagasında mantar tortuları oluşmaya başlamış sanki hayırlı olsun

konuşanmubiş

Takipçi Üyemiz
Adı
İbrahim Mert
Soyadı
Özaktaş
Muhabbet kuşları beneklerinden dolayı anlaşılmaz. Çünkü; benekler 1 aylıktan 8 aylığa kadar çizgilidir 8 aylık olduktan sonra o benekler yuvarlaklaşmaya başlar. Birde kuşunuza Maşallah.