Dışkı Sorunu. ACİLLL YARDIM!

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar benim dişi kuşumun dışkıları alt tüylerine yapışıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Acaba hasta mı? Birşey olur diye endişeleniyorum. Ne yapmam gerekir ?  :(  :(  :(

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
yavru olabilir ama benim dişide yapıyo 1 yaşından büyük benimki nie yapıyo onu bilmiyom .

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Yavru yada yetişkin olmasıyla alakası yok. Dışkısı tüyüne yapışıyor. Bunun bir hastalık olduğunu duymuştum.
Ama net bilgim yok..

YOK MU BİR BİLGİSİ OLAN ?

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Kıvırcık vermeye devam edin :( Daha önce ki yorumlarınızda yazdığınız üzere; kıvırcık banyosu (artık nasıl alıştırdıysanız), ek besin olarak kıvırcık, marul ve benzerlerini bolca ikram ettiğinizi düşünüyorum. Belki ishal başlangıcı yada sulu dışkı söz konusudur. İsterseniz kıvırcık olayına biraz ara verin, en azından havalar biraz daha ısınana kadar. Ayrıca kıçına denk gelen kısımdaki tüyleri kesmeyi deneyin ( yada denemeden önce bir araştırın forumda, sanki daha önce böyle birşey okumuştum). Selamlar.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Kıvırcık vermeye devam edin :( Daha önce ki yorumlarınızda yazdığınız üzere; kıvırcık banyosu (artık nasıl alıştırdıysanız), ek besin olarak kıvırcık, marul ve benzerlerini bolca ikram ettiğinizi düşünüyorum. Belki ishal başlangıcı yada sulu dışkı söz konusudur. İsterseniz kıvırcık olayına biraz ara verin, en azından havalar biraz daha ısınana kadar. Ayrıca kıçına denk gelen kısımdaki tüyleri kesmeyi deneyin ( yada denemeden önce bir araştırın forumda, sanki daha önce böyle birşey okumuştum). Selamlar.

Yok kardeşim ben bayadır kıvırcık felan vermiyorum. Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Hem ben hergün kıvırcık ile beslemiyorum kuşları. Haftada 2 kez felan veriyorum. Çok abartıldı bu  ::)

Yine de teşekkürler. O tüyleri kesebilirim ama benden sürekli kaçıyor. Elimede alınca çok korkuyor. Kıyamıyorum. 8 Aydır alışamadı daha. Erkek kuşum gibi değil

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Zannedersem tüyleri hafif kısaltmaktan başka çare yok. Biraz bekleyin bakalım, muhakkak farklı bir yöntem tavsiye edecekler vardır. Hayvanları mıncıklayıp sağını solunu kurcalamak pek tavsiye ettiğim birşey değil. İnşallah tüyü kesmenize gerek kalmaz.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Tek çare tüylerini kesmekse kesmem zaten. Elime alıp hayvana işkence çektirmenin alemi yok.
Önerin için teşekkürler..

BAŞKA BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI ?

VeliCetinkaya

Üyemiz
Kuşunuz hareketsiz mi duruyor eğer hareketsiz ise ishal veya soğuk algınlığı olması mıhtemel çünkü aynısı bendede oldu bence günde 1 damla vitamin vermenizi tavsiye ederim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
+11

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar bir kaç gündür takip ediyorum konuyu da net olarak hatırlıyorum.
müslüm kardeşin bahsettiği kıvırcık salata mama verme olayında konuyu açan kardeş ek besin ne verilebilir ve ishal durumlarında ne yapılmalıdır diye sormuştu. müslüm kardeş de ek besin olarak bahsetmişti bu sebzelerden. bence çok üzerine gittiniz haksız yere, ya da yanlış anlaşılma nedeniyle

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
arkadaşlar bir kaç gündür takip ediyorum konuyu da net olarak hatırlıyorum.
müslüm kardeşin bahsettiği kıvırcık salata mama verme olayında konuyu açan kardeş ek besin ne verilebilir ve ishal durumlarında ne yapılmalıdır diye sormuştu. müslüm kardeş de ek besin olarak bahsetmişti bu sebzelerden. bence çok üzerine gittiniz haksız yere, ya da yanlış anlaşılma nedeniyle

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Benim disi kusmda da ayni problem vardi.  Kensi birbucuk yaslarinda falan. Forumda konu actim ama cok oluyo. Patetes yedirmemi yemine nisasta karistirmami onerdiler fakat benimkisi yem haricinde hicbirseyi  yemiyo. Disardan baktigimda hasta gibi degildi hareketliydi yani.
Ben poposunu temizleyip pamukal zeytinyagi surdum ve kusu sicak bir yere koydum. Cok faydasini gordum.
Tabi yine de siz bilirsiniz ben bu konunun uzmani degilim sadece olayi tecrube ettigimden yazdm.