Dışkısı normal mi

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Ne olur yardım edin solucan gibi uzun kıvrık değil elma verdim ondan midir bir de her sabah civil civil oterdi şimdi suskun ve halsiz

Çağlar G.

Yeni Üyemiz
Adı
çağlar
Soyadı
Gökçe
Çok fazla anlamamak ile birlikte dışkı normal gibi gözüküyor fotoğraftan. Benim kuşumda böyle yapıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Çağlar GÖKÇE' Alıntı:
Çok fazla anlamamak ile birlikte dışkı normal gibi gözüküyor fotoğraftan. Benim kuşumda böyle yapıyor.

Sağolun içim içimi yiyordu. Eskisinden büyük ve kıvrık olmayınca korktum

Çağlar G.

Yeni Üyemiz
Adı
çağlar
Soyadı
Gökçe
Dediğim gibi çok anlamam. Siz yinede daha tecrübeli birine sorun. Birde her zaman en doğru bilgiyi veterinerlerden edinin. Bazı veterinerler var egzotik kuşlardan  anlıyorlar.

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
[quote author=Çağlar GÖKÇE lin :-\k=topic=40802.msg389612#msg389612 date=1491475013]
Dediğim gibi çok anlamam. Siz yinede daha tecrübeli birine sorun. Birde her zaman en doğru bilgiyi veterinerlerden edinin. Bazı veterinerler var egzotik kuşlardan  anlıyorlar.

[/quote] En yakın veteriner 100 km uzaklıkta önce 2 kere götürmüştüm ama dışkısı garip oluncasorayım dedim tecrübeli birileri de mesaj yazmıyor ki  :-\

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Ezgi hanım havalar dengesiz malum. Kuşun bulunduğu ortamı havalandırırken dikkat edin. Belki elmadandır belki soğuk almıştır. Çok korkulacak birşey değil. Ama dikkat etmeniz gerekir. Yeşillik vermeyin bir iki gün. Bir de yem oranındaki aspur oranını yarı yarıya arttırın. Düzelir. İshal  durumunda avidiare kullanabilirsiniz. Bulamazsanız az birşey haşlanmış patates rendesi  ya da pirinç lapası verin. Ama hepsinde önce sıcak yerde tutun. Hava akımlarından koruyun.

Çağlar G.

Yeni Üyemiz
Adı
çağlar
Soyadı
Gökçe
Ezgi hanım kuşunuzda kuruma hastalığı da varmış galiba formda yazmisiniz. Kuşunuz kilo almaya başladı mı

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Çağlar GÖKÇE' Alıntı:
Ezgi hanım kuşunuzda kuruma hastalığı da varmış galiba formda yazmisiniz. Kuşunuz kilo almaya başladı mı

Evet çok şükür almaya başladı ilaçtan önce karnındaki o kemik jilet gibiydi.

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Esra DELİHASAN' Alıntı:
Ezgi hanım havalar dengesiz malum. Kuşun bulunduğu ortamı havalandırırken dikkat edin. Belki elmadandır belki soğuk almıştır. Çok korkulacak birşey değil. Ama dikkat etmeniz gerekir. Yeşillik vermeyin bir iki gün. Bir de yem oranındaki aspur oranını yarı yarıya arttırın. Düzelir. İshal  durumunda avidiare kullanabilirsiniz. Bulamazsanız az birşey haşlanmış patates rendesi  ya da pirinç lapası verin. Ama hepsinde önce sıcak yerde tutun. Hava akımlarından koruyun.
Çok teşekkürler Esra Hanım. Aspur oranını da çoğaltmaya çalışacağım.

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Ezgi GÜNGÖR' Alıntı:
Çok teşekkürler Esra Hanım. Aspur oranını da çoğaltmaya çalışacağım. Birde versele-laga yemin tarihi geçmişti ama hiç açmadım onun içindekileri kullansam olur mu ?

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Yani bence şu an kullanmayın. Ama yemi bir deneyin. Çimleniyorsa sıkıntı olmaz ama çimlenmezse vermeyin kuşa.