mahsun ece
Takipçi Üyemiz
01- Irkı: Erkek çek albino - Dişi hollanda lutino
02- Cinsiyeti: erkek-dişi
03- Yaşı: erkek 14 aylık dişi 12 aylık
04- Sağlık durumu: çok iyi
05- Bilezik no: ------
06- Fiyatı: 120 ₺ (TL)
07- Geçerlilik tarihi: satılana kadar
08- Satılan/alınacak şehir: DİYARBAKIR
09- Gönderilebilecek mesafe: DİYARBAKIR VE ÇEVRE İLLER
10- İrtibat telefonu: 0533 595 17 33
11- Mail adresi:
12- Telefonlaşılabilinecek zaman dilimi: 09:00 - 21:00
13- Açıklamalar: Erkek kuşu ‘’Behzat TİĞİZ’’ abimden aldım çok kaliteli ismine ırkına uygun bir kuştur. Aynı şekilde dişi kuşu Meral hocamdan aldım her iki kuş da sağlıklı kaliteli kuşlardır. Satmamım nedeni; işe başladım çalışıyorum ve haftanın büyük bir bölümünü şehir dışında geçiriyorum ondan dolayı kuşlarla tam ilgilenemiyorum. Bugüne kadar hiç yavru almadım çünkü evcilleştirmek istiyordum yuvayı hiç takmadım. Kuşların bakımı çok iyi şekilde yapılmış olup gerekli besin, vitamin, ilaç, mama, yem ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmıştır.

02- Cinsiyeti: erkek-dişi
03- Yaşı: erkek 14 aylık dişi 12 aylık
04- Sağlık durumu: çok iyi
05- Bilezik no: ------
06- Fiyatı: 120 ₺ (TL)
07- Geçerlilik tarihi: satılana kadar
08- Satılan/alınacak şehir: DİYARBAKIR
09- Gönderilebilecek mesafe: DİYARBAKIR VE ÇEVRE İLLER
10- İrtibat telefonu: 0533 595 17 33
11- Mail adresi:
12- Telefonlaşılabilinecek zaman dilimi: 09:00 - 21:00
13- Açıklamalar: Erkek kuşu ‘’Behzat TİĞİZ’’ abimden aldım çok kaliteli ismine ırkına uygun bir kuştur. Aynı şekilde dişi kuşu Meral hocamdan aldım her iki kuş da sağlıklı kaliteli kuşlardır. Satmamım nedeni; işe başladım çalışıyorum ve haftanın büyük bir bölümünü şehir dışında geçiriyorum ondan dolayı kuşlarla tam ilgilenemiyorum. Bugüne kadar hiç yavru almadım çünkü evcilleştirmek istiyordum yuvayı hiç takmadım. Kuşların bakımı çok iyi şekilde yapılmış olup gerekli besin, vitamin, ilaç, mama, yem ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmıştır.