Diyarbakırdan selamlar saygılar tüm üyelere

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
ben üye olduğumda başka bir bölüme kendimi tanıtmıştım
Diyarbakırda ikamet ediyorum. Bunlarda kuşlarım yeni yuvaları yapılıyor.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ailemize h.geldiniz...lakin kuşlar belliki bihayli  evcil....bu sekilde verim alamazssın..serbestlikten sogutmalısın yavru almak istersen....kafesinden yem mama kum  gaga tası vitaminine kadar ideal  kombinasyonlarla  bakmalısın...ama yok ben ele  kola omza gelsin dostluk etsin diyorsan dogru yoldasın.....

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Karahan UZUN.' Alıntı:
ailemize h.geldiniz...lakin kuşlar belliki bihayli  evcil....bu sekilde verim alamazssın..serbestlikten sogutmalısın yavru almak istersen....kafesinden yem mama kum  gaga tası vitaminine kadar ideal  kombinasyonlarla  bakmalısın...ama yok ben ele  kola omza gelsin dostluk etsin diyorsan dogru yoldasın.....
usta yanlız yeşil olan evcil diğerlerini büyükken aldım . şimdiye kadar üretim gibi bir amacım yoktu ama siteyi takip etmeye başladıktan sonra heyecanlandım. yeni kafes yaptırıcam orada böyle olmayacak artık. teşekkürler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı üretimler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
HOŞGELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ AZİZ BEY BENDE MARDİNDE İKAMET EDİYORUM

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
bunlarda yavrularım ve yeni çiftim  . yeni çiftim hakkındaki gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim

yavruların büyümüş hali

yeni çift

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah... Hayırlı üretimler ancak muhabbet kuşlarının ikisi de dişi. Yeni ve daha net bir resimle daha kesin cevaplar da verilebilir.