Diyarbakır'dan selamlar

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Öncelikle herkese selamlarımı sunarım. Ben Diyarbakır dan İsmail Güzel. Asıl mesleğim öğretmenlik. Yaklaşık 1 yıl Sultan papağanı besledim evde. 1 çift ama hiç yavru alamadım. Sonra bi yer kiraladim. 50 ustu akvaryum kurdum. Tropikal balık ürettim 1 yıl yaptim. Sonra ortak ayrılınca tek başına zor geldi yavas yavaş küçülttüm. Aralık 2011 de 20 çift çek ve holanda muhabbet kuşu aldım. Şimdi 40 çiftim var ve davam ediyorum büyütmeye. Allah Nasip ederse 200 çiftte kadar çıkarcam. Ama daha çok acemi olduğumdan kendime üretici diyemiyorum ne zaman öğrendiysem herşeyini o zaman üreticiler bölümüne artik resim ve bilgi paylaşımı yaparim :) Öncelikle tüm üretici arkadaşlara verdikleri bilgilerden dolayı teşekkürlerimi sunarim. Bir çok şeyi onlardan ve bu site sayesinde öğrenmiş oldum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
aramıza hoşgeldiniz İsmail bey, 40 çift hiç de küçümsenecek bir sayı değil. Burada iyi dostluklar kuracağınızdan eminim  :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HOŞGELDİN KUŞTAN YAVRU ALAN HERKES ÜRETİCİDİR KENDİNE KIYMA HATTA 4O TAKIMLA KORKMA GÖĞSUNU GERE GERE BENDE ÜRETİCİYİM DE HATTA YERİ ZAMANI GELDİMİDE BİRAZ KENDİNİ ODÜLLENDİR UKALALIKTA YAP SİZLERİ SEVİYORUZ SLM

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
HOŞGELDİNİZ İSMAİL BEY BENDE MARDİNDE KIZ MESLEK LİSESİNDE GÖREV YAPIYORUM BİRGÜN DİYARBAKIRA GELDİĞİMDE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
öncelikle aramıza hoş geldiniz
bende diyarbakırlıyım ve kırıkkalede üreticilik yapıyorum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ismail hocam aileye hosgeldiniz.. bende batmandayım.. bi ara buyrun gelin misafirim olun..
güneydoğuda böle üretici adayi dostların cıkması beni gercekten mutlu ediyor :)

mbudak

Yeni Üyemiz
Adı
MİRHAT
Soyadı
BUDAK
İsmail Hocam hoşgeldiniz. Ben de Diyarbakırdayım ben de öğretmenim. Görüşmek isterim mutlaka.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Herkese teşekkür ederim. Hoşbulduk. İnanın kendimi üretici olarak görmüyorum şuan için :) ileride belki daha yolun başındayız. Bilgi açısından kendimi yeterli görmüyorum. Ama şu var ben birşey yaptığımda hakkını vererek yaptığıma inaniyorum. Başarınında burdan geldiğini biliyorum. Balık üretimine girdiğim zamanda hiç birşey bilmiyordum ama şimde Allah a şükür tropikal balık üretimi hakkında baya bilgili oldum. Ama nasip olmadı küçültmek zorunda kaldım. Şimdi muhabbet kuşu besliyorum 40 çiftimin hemen hepsinde  yumurta ve çoğunda yavru aldim. Her geçen gün bi deneyim kazaniyorum. İnşallah yüzümüz kara çıkmayız bu işten. Herkese tekrardan teşekkür ederim.