Diyarbakırdan Semih Zekeriyaoğlu

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Selamlar değerli büyüklerim kardeşlerim abilerim.Evimde 2 senedir kanarya besliyorum ve bu byarama kısmet satmayı düşünüyorum nasipse muhabbet beslemek istiyorum malinualarım orjinal kan olup sıradan kuşlar değildir amacım iyi insanların elinde olmasıdır takas düşünüyorum jumbo olabilir.Muhabbet kuşuan başlarken siz değerli ustadlardan yardım bekliyorum saygılarımla.Semih Zekeriyaoğlu....

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
aramıza hoş geldin kardeşim illaki takas yapacağın arkadaşlar bulursun benim kanaatim Jumbo deilde yerli ile başla eğer tecrübeniz varsa o zaman sözüm yok ama ilk defa muhabbete girecekseniz yerli ile başlayıp zamanla Jumbo yapabilirsiniz ikinci bir husus kuşları alacağınız şahsa çok dikkat ediniz yakınınızda sitemizden üyelerimiz varsa onlardan temin ediniz kuşları yavru şrklinde alın 6-7 ay besleyin sonra eşe atın takım alacaksanız genç kuşlar olmasına dikkat edin...yakın olsaydı yardımımız dokunurdu kolay gelsin..

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
ayhan usta cok guzel soylemıs muhabbete baslayacaksan arkadsım jumbo ıle baslaman tehlıkelı olabılır.. yerlı yada cek cınslerle baslarsan hele bıde kısa surede bu cınslerden bı kac tanede yavru almaya basladınmı vazgecılmez bı hobı olmaya baslar senın ıcınde en azından bı cogumuz boyle baslamıstır dıye dusunuyorum

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Daha önce üretimhanem vardı besliyordum.Kanarya ya geçtikten sonra bana göre olmadığını anladım amacım jumbo veya jumbo gibi iri ırklardan başlamak.

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Behsat abim verdik gitti.Şu an elimde 7 takım hollanda ve show jumbo karışık var hadi bismillah

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
H.geldin Semih bende diyarbakırdayım .  Diyarbakır'dan çok az kişi var hep güvercin sevdalısı . diyarbakırlı görünce forumda mutlu oluyorum .  Buralardayız bizde bir isteğin olursa selametle

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Barış URGEN' Alıntı:
H.geldin Semih bende diyarbakırdayım .  Diyarbakır'dan çok az kişi var hep güvercin sevdalısı . diyarbakırlı görünce forumda mutlu oluyorum .  Buralardayız bizde bir isteğin olursa selametle
Hoşbulduk.Doğru diyorsun güvercin her insana gelmiyor kardeşim bizden uzak olsun.Bende aynı şekilde.Tşk ederim çok Sağol musaitseniz tanışmak isterim sizinle...