DOĞA KUŞ EVLERİ SATILIR SİTEYE ÖZEL KEMAL AKBULUT

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
eline emeğine sağlık Kemal abi. Çok güzel olmuş.  Hayırlı satışlar

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Abi çok güzel olmuş maşAllah :) Yalnız bunların daha genişinden ve sadesinden yapıp dışarıya bir yerlere de bırakmanı senden rica ediyorum, serçeler güvercinler yararlansın en azından. Unutmayalım biz kuşları bile düşünüp onlar için evler yapan bir ecdadın torunlarıyız.

Kolay gelsin abi :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
CANIMSIN SEN SAĞOL LEYLEKLERIMI GORDUNMU BILMEM ONLAR ŞU AN TATILDELER MISIRDA ONLARIN YUVALARININ ALTI KOMPLE SERÇE YUVALARI TAVŞANLARIN KAFESLERINDE KOMPLE BARINAK GUVERCINLER FILO OLDU 50 60 KADAR OZGUR ORDEKLER SUBAŞINA TAŞINDI TAVUKLAR FRE TAKILIYOR BILDIRCINLAR KOMŞUYA BIRLEŞTIRDIK KOLONI OLDU BAŞKA ŞU AN BUKADAR SLM EN SAĞLAMI BEN 5 AYDIR SATIYORUM YAPIYORUM SADECE BURDA MARMARISTE DEĞİ KIBRIS KONYA ADANA ANKARA MUŞ IST BURSA RODOS DATÇA MUĞLA BODRUM IZMIR BOZBURUN EDREMIT URLA VS VS DAHA AKLIMA GELMEYEN BU YERLEŞİMLERDE ŞU KIŞ ŞARTLARINDA EN ÇOK ONA SEVINIYORUM SLM

ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kemal harika işler bunlar eline sağlık çokta güzel yapmışsın
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Abi çok güzel olmuş maşAllah :) Yalnız bunların daha genişinden ve sadesinden yapıp dışarıya bir yerlere de bırakmanı senden rica ediyorum, serçeler güvercinler yararlansın en azından. Unutmayalım biz kuşları bile düşünüp onlar için evler yapan bir ecdadın torunlarıyız.

Kolay gelsin abi :)
BIN MUKABELE SLM