Doğa kuşları ve sokak hayvanları kış ayında yiyecek bulamamakta!!!

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Arkadaşlar merhaba  malum  kış ayı sert geçmekde  Türkiyenin  nerdeyse  her yanı karlar altında  bu bağlamda doğa  kuşları ve sokak  hayvanları  yiyecek bulamamaktalar  biz  kuş severler  evde kurumuş ekmeklerimizi ıslatıp  cam önlerindeki karları temizleyerek koysak  yada kapılarımızın önüne  ekmeklerimizi  ıslatıp koysak her  canlı  faydalansa,  biz çevremize örnek olalım  hadi ne duruyoruz  ekmeklerimizi hazırlayalım...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gerekli duyuruyu bugün bütün öğrencilerime yaptım. Bir hafta boyunca kuşlar için yaptıkları yararlı çalışmaları gelecek hafta sınıfta anlatacaklar. Çekirdekten doğa sevgisi ile büyütecem öğrencilerimi

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Ben bıtane bıdondan yemlık yaptım bızım mutfagın acmın orda biyer var orayada astım gunluk yemlerını tazelıyorum kargamı desem guvercınmı sercemı herbi kus gelıyor

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Islamak yerine ufalayıp koymak daha iyi olabilir. Zira kar ve don olayları başladı ısladığımız ekmek buz kütlesi haline dönüşebilir bu da kuşlara zarar verebilir.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Tugay DERELİ' Alıntı:
Islamak yerine ufalayıp koymak daha iyi olabilir. Zira kar ve don olayları başladı ısladığımız ekmek buz kütlesi haline dönüşebilir bu da kuşlara zarar verebilir.