dogru yapmismiyim eksik yanlari nedir ?(parayla rezillik budur)

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar
malum pvc kafes almistim satan firma sagolsun kafesi yarim gondermisti
bende yumurtalik kismi yaptim
bazi sorularim var

1-pvc kalinligi 18mm+9mm benim koydugum mdf toplamda 27mm kalinliginda bir giris deligi oluyor uzunmu acaba
2-giris deligi yumurtalik tabanina gore cokmu yukarda kusu kafese alirken yuvalikdan saldim yuvalikdan cikmak icin 5-6 hamle yapti ancak cikabildi
3-pvc folluk burda bulunmadigindan aliminyum tabak icine saf cam talasi koydum bir sorun olurmu

hayirli calismalar dilerim

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
internetten plastik folluk alabilirsiniz o kap olmamış

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Eksik araştırma var bence burada.Önce biraz araştırsaydınız kuşlar neyi ne şekilde ister diye.Yuvalık gayet basit bir konudur diğer konular yada sorunlar yanında.

Veli biçer

Yeni Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
Bicer
Arkadas Mısır'da bulamadığından aliminnyum folyolu kab kullanmış icine koyulması gereken pvc folluk yokluktan yani

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
folyo koymasanda o kadar  onemli değildi  folluk kapı kısmına  bir  set  cek  ve  talaşı  öylece  koy  plastık  folluk  alınca  koyarsın... o  almünyüm kuşların ısırması sonucu  zarar verebilir  ayrıca  kimsayal reaksiyon  dışkıyla nasıl bir  sonuc verir  bilinmez sonucta asitik bir  durum  saygılar

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
folyo koymasanda o kadar  onemli değildi  folluk kapı kısmına  bir  set  cek  ve  talaşı  öylece  koy  plastık  folluk  alınca  koyarsın... o  almünyüm kuşların ısırması sonucu  zarar verebilir  ayrıca  kimsayal reaksiyon  dışkıyla nasıl bir  sonuc verir  bilinmez sonucta asitik bir  durum  saygılar
+1