Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Hilmi kardeşim doğum gününü kutlarım sevdiklerinle mutlu,sağlıklı,huzurlu günler senin olsun
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Hilmi kardeşim doğum gününü kutlarım sevdiklerinle mutlu,sağlıklı,huzurlu günler senin olsun
serkan kütahya dönüşü kupalarınla gel pasta kolaySerkan KUCCUK' Alıntı:abi hersey guzel hoşda ben pastayı göremedim smileki smileki smileki smileki smileki smileki
tekrardan herkese teşekkür ederim yaş oldu 42 18 li yaşlarda 42 yaşında bir adam denildiğinde gözüme ne kadar büyük gelirdi şimdi biz olduk allah herkese hayırlı sağlık dolu ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte yaşamayı son nefeste iman ile çenekapamayı yüce allahdan niyaz ederimhilmi akyldız' Alıntı:Herkese teşekkür ederim sağolun![]()
![]()
![]()
teşekkürler üstadYavuz Usta' Alıntı:Arkadaşım Hayırlı seneler olsun.Nice yaşlarına sağlık ve afiyetle girmek nasip olsun.
Saygılar.
hilmi akyldız' Alıntı:tekrardan herkese teşekkür ederim yaş oldu 42 18 li yaşlarda 42 yaşında bir adam denildiğinde gözüme ne kadar büyük gelirdi şimdi biz olduk allah herkese hayırlı sağlık dolu ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte yaşamayı son nefeste iman ile çenekapamayı yüce allahdan niyaz ederim![]()
amin evrenevrenospasa' Alıntı:Hilmi Abi nice mutlu saglikli yaslara diliyorum ... Tum sevdiklerinle beraber insallah ...