DOLANRICI DİLAVER ERTEGEN DİKKAT

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
ŞÜKRÜ ABİ KESİNLİKLE BANA ÖZELDEN Mİ ULAŞIYORSUN BURAYA MI YAZIYORSUN BİLEMEM AMA ULAŞ BANA BENDE SİVASLIYIM FAKAT BUNU SİVASLI DELİKANLI YAPMAZ YAPARSADA KANINDAN ŞÜPHE DUYARIM ABİCİM KESİN BANA ULAŞ BEN ONU POLİS NEZARETİNDE KARŞILAMA YAPARIM VEYA SEN SİVASA GEL HEM BENİM MİSAFİRİM OL HEMDE BULURUZ BİRLİKTE HALLEDERİZ İŞİNİ !

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Uyari icin cok tesekkürler.Ayrica gecmis olsun maalesef böyle insanlar herzaman heryerde var az da olsa...Allah kötülerle karsilastirmasin..

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
geçmiş olsun allah haklının herzaman yanındadır.hayrını görmesin diycem kuşlara yazık.allah bilgiği gibi yapsın inşallah...

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Ah bi ulaşsa :D halletcez işinide :D şimdi belediyede şoför o ve bi bilgim olmadan gitsem kötü olur ama bişiyler bilirsem işini hallederim direk nezarette bulur kendini ve tıpış tıpış ya paraları verir yada kuşları verir başka alternatifi yok bu işin ! ha yok vermiyorum derse artık tenha yer çok neyi vermiyormuş gösteririz icabında =)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
KERİM YILDIZ' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşım.
resimlere baktımda birde kolyesindeki yazı dikkatimi çekti.
müslümanım diye geçinip müslümanı dolandırmak var mı dinimizde Allah hidayet nasip etsin böylelerine .
                  BENIMDE  DİKKATİMİ ÇEKTİ  BIYIKLAR  ÜLKÜDAŞLARIMIN BIYIĞI  VAY  MANKURT    VAY.........................................

motifcan

Uzman Üyemiz
Geçmiş olsun eğer  emeğinizin karşılığını vermezse Allah'ında bulsun...

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Samet YILMAZ' Alıntı:
ŞÜKRÜ ABİ KESİNLİKLE BANA ÖZELDEN Mİ ULAŞIYORSUN BURAYA MI YAZIYORSUN BİLEMEM AMA ULAŞ BANA BENDE SİVASLIYIM FAKAT BUNU SİVASLI DELİKANLI YAPMAZ YAPARSADA KANINDAN ŞÜPHE DUYARIM ABİCİM KESİN BANA ULAŞ BEN ONU POLİS NEZARETİNDE KARŞILAMA YAPARIM VEYA SEN SİVASA GEL HEM BENİM MİSAFİRİM OL HEMDE BULURUZ BİRLİKTE HALLEDERİZ İŞİNİ !
Kardeşim biz insanları şehirleriyle yargılamayız korkma sen. Her yerin iyiside var kötüsüde var ama senin gibi insanlar bize lazım. Bu yaklaşımın ve ilginden dolayı ben teşekkür ederim sana ama kötü haberim pek karakol bu gibi durumlarda bişey yapmıyor. Zaten adam gibip kendi almış kuşları, parayı verdim dese kimse bişey yapamaz. Allaha havale etmekten başka bişey yok, zaten ne ekersen onu biçersin bu hayatta.. Ondan kat kat çıkar..

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
gürhun abicim eğerki adalet bişiy yapamazsa elbette ki Allah'ın bize verdiği güçte var. Ozaman ben kendi adaletimi elbet konuştururum ozaman bak gör bakıyım kimin adaleti daha güzelmiş :) Şuan bu sitede bulunan tüm abilerim kardeşlerim benim için çok önemlidir benim yapabileceğim birşey olursa kesinlikle yaparım ve geri durmam hiç bir şekilde. İnşallah Şükrü abimizde bize ulaşır ve işinide halledersek çok ama çok mutlu olurum kendi adıma =)

Adı
Şükrü
Soyadı
ALTUNBAŞ
Samet YILMAZ' Alıntı:
gürhun abicim eğerki adalet bişiy yapamazsa elbette ki Allah'ın bize verdiği güçte var. Ozaman ben kendi adaletimi elbet konuştururum ozaman bak gör bakıyım kimin adaleti daha güzelmiş :) Şuan bu sitede bulunan tüm abilerim kardeşlerim benim için çok önemlidir benim yapabileceğim birşey olursa kesinlikle yaparım ve geri durmam hiç bir şekilde. İnşallah Şükrü abimizde bize ulaşır ve işinide halledersek çok ama çok mutlu olurum kendi adıma =)
Babacan telefon numaran varsa görüşelım.
Allah hepınızden razı olsun.
İnsan ogluna guvenmıyeceksın ben bunu anladım .
650-700 tl lık kus bızı batırmaz cok sukur ama yapılan iyilige karsılık bunlarla karsılasıyoruz.

Resmen keriz yerıne koyuyorlar adam dırek vermıyorum dıyor ınkarda etmıyor.
Buda onun kişiliginin kalıtesini gösteriyor

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Şükrü ALTUNBAŞ' Alıntı:
Dolandırıcı diye  facesinin profılıne bıle kopyladım.
Ne yapalım allah goruyor.
Faceden baya bişey yazdım o kadar beddua eddiler sana illa bi yerden çıkar felan dedim .. Bakalım yola gelir inşallah.