Dostlar muhabbetlerime bi bakarmısınız...

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
Kuşları alalı 3 hafta oluyor daha önce hiç muhabbet beslemedim sizce durumları ne sağlıklımı dişide sorun varmış gibi geldi bana yanılıyormuyum fikri olan yazarsa çok sevinirim hemde bana yol gösterici olur .Şimdiden Teşekkürler Saygılar-Sevgiler

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kuşlarınızın ikiside kızışmış durumda mama yem kalamarı vitamini eksik etmeyin . Sağlık açısından resimde dişinizin burun delikleri kapalı gibi geldi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Kuşlarınızın ikiside kızışmış durumda mama yem kalamarı vitamini eksik etmeyin . Sağlık açısından resimde dişinizin burun delikleri kapalı gibi geldi

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
bir sorun yok gayet iyi ayrıca yuvalığa bağlı tüneği çok beğendim :D

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim dostlar yanlız bir sorun olacak mamayı hergün mü vermeliyim ?

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Maşallah çookk güzeller :) Dişiniz de creamino bir kuş çok sık rastlanmaz çok tatlı maşallah ikisi de:)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşların sağlıklı duruyorlar herhangi bir sorun göremedim hayırlı olsun

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
MaşAllah kuşlarınız çok güzel. Dişi özellikle çok daha güzel :)  ikisi de kızışmış durumda dişi yuvaya girmeye başlamıştır belki, yerlerine alışmaları biraz zaman alabilir. Çift olduklarını sanıyorum.
Temiz kuşlar. Dişiyi biraz vitaminsiz gördüm sanki :) vitamini, kalamar kemiğini eksik etmeyin.
Hayırlısı olsun :)

qururcan

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Can
dişimin cinsinide sayenizde öğrendim nete creamino budgie yazdım çıkan sonuç dişimle aynı

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Cihad ERGÜN' Alıntı:
MaşAllah kuşlarınız çok güzel. Dişi özellikle çok daha güzel :)  ikisi de kızışmış durumda dişi yuvaya girmeye başlamıştır belki, yerlerine alışmaları biraz zaman alabilir. Çift olduklarını sanıyorum.
Temiz kuşlar. Dişiyi biraz vitaminsiz gördüm sanki :) vitamini, kalamar kemiğini eksik etmeyin.
Hayırlısı olsun :)