Dükkanda üretim için su elektirik abonelıgı

manwolker

Üyemiz
Adı
onurhan
Soyadı
abacı
arkadaşlar kendıme uygun bir dukkan buldum ama elektırık su abonelıgı yok abone olabılmek içinde heralde vergi ödüyo olmak gerekiyomuş dükkan adına bununla ilgili bir bilginiz varmı veyeda bir pet shop un deposu olarak göstersem elektirik su baglantısı yapmak için bir sorun çıkarmı

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Dükkan gündüzleri aydınlık oluyorsa ve aşırı soğuk olmuyorsa elektrik çok zaruri değil.Su ise büyük bidonları doldurarak işinizi görebilirsiniz.

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Pet shop'un deposu veya şubesi olarak gösterebilirsiniz..O sizin petshop sahibiyle anlaşmanıza bağlı..

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
abonelik için vergi ödemen önemli değil direk müracat edebilirsin sadece harcını yatırırsın :)

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
sayaç ve tesisat numarasıyla gitmeniz yeterli eger dükkan sizinse hiç bir problem çıkmadan açarlar egerki dükkan bir başkasının üstüneyse kira sözleşmesi isteyebilirler

Adı
ibrahim
Soyadı
gökcedag
kira sözleşmesi istiyorlar yalnıs hatırlamıyorsam bende  abonelik aldım elektirik için 220 tl abonelik parası aldılar birde ikametkah

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Aynısı başıma geldi, yeriniz su veya elektrik idaresinde ''dükkan '' olarak gözüküyorsa vergi levhası fotokopisi istiyorlar, vergi mükellefi değilseniz , vergi dairesinden vergi mükellefi olmadığınıza dair yazı isteniyor.

En güzeli mal sahibi gidip abonelik alsın.