DÜN ALDIĞIM MUHABBET ÇİFTİ BUGÜN YOUTUBE SESLERİ İLE ÇİFTLEŞTİ

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Dün aldığım muhabbet çiftine bugün youtube dan çiftleşme videoları dinlettirdim. Sonra onları rahatsız etmeden baktığımda erkeğin dişinin üzerine ayağını attığını ve dişinin de kuyruğunu kaldırdığını gördüm.

Şimdi devam ediyorlar. En iyisi onları rahatsız etmemek. Yuvalıklarını takarken yeterince rahatsız ettim zaten.

sonradan not: erkek tek bacağını atıyor sonra dişi isteksizlik yapıyor. çekiliyor ama erkek istekli. dişiyi anlayamadım. ceresi kahverengi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HADİ HAYIRLI OLSUN  YOUTUBE NERELERE KADIR :d:d  ZAMANLA EŞLESİRLER BEKLE SADECE  VE  NIJER TOHUMU EKLE YEMLERİNE  YADA KIZIŞTIRMAK İLE  İLGİLİ TOPİC LER VAR İSTERSEN Bİ ARASTIR KARDES....ERKEK KIZGINDA  DİŞİ İÇİN UYGULA...BİRDE  VİDEO YADA RESİM ATARSAN  SİZE USTADLAR YARDIMCI OLURLAR...

hamza1907

Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
uzun
link atarmısınız kuzey bey bizimde öle bi sıkıntımız var paylaşırsanız minetar kalırız :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BİDE  YOUTUBE  HANGİ FİLMİ İZLETTİNİZ HOCAM :d:d:d  AMMANNN  ŞAKA  SAKIN SAPIKLIK BAĞLAMINDA YANLIS ANLAMAYIM GECEN SENE  BÖYLE  BİR KONUYLA KARŞI KARSIYA KALDIK SASTIK KALDIK  :d:d

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Estağfurullah. Mp3 haline çevirip telefonuma attım ve devamlı o ses dönüyor. şu anda kuşlar coşmuş durumda yerinde duramıyorlar.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Dişi kuyruğunu kaldırıp indiriyor. Erkek devamlı tüylerini kabartıp silkeniyor. Pırr Pırrr. Diye. Erkeğe bir kere vurdu sanki dişi. Anlamadım neden. Erkek bir kaç kez yere düştü. Bu çift bunları yapıyorsa muhtemelen çiftleşirler. Erkek devamlı bacak atıyor dişinin üzerine.

kadir68

Yeni Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZTAŞ
Acemi bir kuşcu olrak galiba ortak bir derde çözüm bulmuşsunuz tebrikler. Sizden ricam mp3 leri link olrak yüklemiz mümkün mü? Aynı yöntemden faydası olur belki. Aynı sesi dinletmek için istedim. Teşekkürler

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kadir beye katılıyorum kuzey bey. Telefonunuza attıgınız mp3ü link olarak yükleseniz bizde indirsek benim ewdede 2 çift muhabbet kuşum var aynı videoyu dinlettim erkek bacak atıyor dişi izin vermiyor kuşlar üretimhane kuşu oldugundan ses yogunlugu arıyorlar. yardımcı olursanız cok memnun oluruz.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Bugün erkek çok istekliydi ama dişi istemedi nedense. Erkeğe vurdu. Sonra erkek de vazgeçti. Ama aralıklarla bu mp3 ü dinlediklerinde daha çok coşuyorlar.

Bu isteksizliklerini nasıl kırabilirim? Bir de dişi yuvalığa ne zaman alışır? Hiç oralı değil.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
hadi hayırlısı bakalım :) bence dişiniz daha hazır değil biraz daha zaman gerek :)